Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За Акумолаторите Magnetti Marelli в МЕТРО въпрос

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За Акумолаторите Magnetti Marelli в МЕТРО въпрос

Някой има ли представа тези акумолатори Магнети Марели (марка като нашите инжекциони) дали са истински - произведени в Италия, произвеждани по италиански лиценз, или само крадната търговската марка и въобще някой друг път да е виждал такова чудо? Има ги в наличност в Метро, ама изглеждат малко фалшиви на външен вид.
    Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
    http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Ако са по-скъпи от българските според мен няма смисъл ....дядо ми кара москвето без динамо вече две години с един Монбат (преди път зарежда и газ :D ) не виждам кво повече да искам от акумулатор.Иначе и аз съм с Монбат зиматта го остаих без вода и нямаше палене , долях направо електролит и сега сичко е песен

Коментар

Какво му изглежда фалшиво на фона на един Монбат Направо са си без пари и са от типа Ca-Ca, необслужваеми, със светодиод... не знам какво повече искаш.
      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

spark написа:
        Направо са си без пари и са от типа Ca-Ca, необслужваеми, със светодиод... не знам какво повече искаш.
        И Монбата е Ca-Ca (има индикатор) но мен някак си ме влече към "олдскул" технологията с доливането :D П.П. Тва дето свети не е светодиод

Коментар

Колко пара е Магнети-то в МЕТРО?
          N.Y. State of Mind

Коментар

Mitko написа:
            Моето мнение е, че акумулатора си е акумулатор. Аз карам с Пазарджишки "Искра". Чудесна батерия е.
            Точно тва имам и аз предвид: Акумулатора е едно от малкото неща по колата от които съм склонен да пестяПредпочитам да зема някой БГ акумулатор с много амперчасове и голям стартов ток отколкото някой Бош , Варта или друга известна марка.А Магнети-то ако покрива горните изисквания + цена и стабилна гаранция бих купил такъв :D

Коментар

sachma написа:
              Колко пара е Магнети-то в МЕТРО?
              Преди бързах и не запомних, ама ще погледна характеристиките и цените на различните модели ... но не знам дали във всички градове с метро ги има (аз гледам в наше Русе).
              Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
              http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Аз на Метро вяра нямам. Не бих си купил дори БОШ от тях
                no pain no pain

Коментар

СТАРТ също са много добри, няма грешка през зимата.
                  N.Y. State of Mind

Коментар

аз съм със СТАРТ Nordic по някаква нова технология са имат много силен стартов ток. Зимата при -17 паля без проблем за секунди! на Искра също са добри. :P

Коментар

Добричките СТАРТ са класика
                      N.Y. State of Mind

Коментар

и аз досега се доверявах на БГ акумулаторите, но откакто оставиха вуйчо ми 1 месец без кола (повреди му се гаранционен акумулатор на МОНБАТ, взеха му го уж за смяна, но му казаха, че първо ще го тестват в Монтана, и после ако е за смяна ще му го сменят, като не му оставиха оборотен някакъв за да си кара колата). Дадоха му нов след месец. Колкото и да са хубави, да им имам обслужването...Карам с оригинална VARTA (колко е оригинална, незнам, но ми показаха сертификат за произход - Германия, така пише и на акумулатора), само с 5 лева по-скъп от българския му аналог. Нито съм доливал нещо (а май трябва), нито някакво друго обслужване съм му правил (освен да го забърсвам с един парцал от време на време ). Досега няма никакви проблеми с него...Повечето ми познати, доверили се на БГ акумулатори, винаги имат някакви проблеми... Скоро шефа ми смени 2 на Елхим Искра, докато уцели годен за експлоатация ...

Коментар

Все пак София не е Ямбол Тук имаше (поне тогава) само 1 представител на МОНБАТ. Като ти каже "в момента не мога да ти го сменя" - какво правиш? Ако нямаш пари за нов? Седиш и чакаш... Сега вече не е така, има доста представители, но пак не е като в София.

Коментар

Аз пък преди 2 години не бях закрепил акумулатора като хората, изсипа се в коша и си изля половината електролит. Измих всичко и както се очакваше, след месец взе да сдава. Занесох го като се правя на ударен и ми го смениха без много въпроси с нов - 4 месец след покупката - Монбат. Въпрос на дилъри.
                            no pain no pain

Коментар

Working...
                            X