Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

От къде минава кабела на антената

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

veselin10 написа:
    iliyan написа:
    От ’’Нощния магазин’’-безплатни са,само береш малко страх да не те хванат.
    Да си идвал скоро до София? на служебното Berlingo му няма чистачките от 2 дни. Върни ми ги !
    Fiat 1.4 12V
    Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
    Да си втори значи да си първи сред загубилите.
    Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене

Коментар

Колеги,аз не пипам!Но иначе много пъти съм патил-2 касетофона,задна щора,2 антени,няколко пъти емблеми,огънати рамене на чистачки,а за капачки на вентили да не казвам.А иначе на 12.11. напуснах София и съм отпуска до 02.01.12г.,и не съм откраднал аз чистачките на Берлингото Ви.
      Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
      ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

iliyan написа:
        Колеги,аз не пипам!Но иначе много пъти съм патил-2 касетофона,задна щора,2 антени,няколко пъти емблеми,огънати рамене на чистачки,а за капачки на вентили да не казвам.А иначе на 12.11. напуснах София и съм отпуска до 02.01.12г.,и не съм откраднал аз чистачките на Берлингото Ви.
        Ама колегата veselin 10 само се пошегува,което е видно,защо се връзваш толкова iliyan ,а що се отнася до такива съвети аз не съм съгласен с тях и мисля,че са типично "балкански".Сори за спама.
        Fiat 1.4 12V
        Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
        Да си втори значи да си първи сред загубилите.
        Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене

Коментар

А някаква идея колко пари им искат на оригиналните 2-ра употреба по моргите? За колко долу-горе да се пазаря?

Коментар

Ами като му кажеш на моргаджията че ще провериш и на друго място, много бързо ще ти каже реалната им цена Иначе трябва да се правиш на голяма циганка.
            Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Working...
            X