Колеги, знам че е досадна тема, но не можах да намеря нищо по-конкретно. Става въпрос за Пунто МК2. Та от къде минава кабела на оригиналната антена, че моята кола няма никаква антена пък искам да си сложа. Ако вече има тема, която може да ми помогне, ще се радвам да ми я покажете.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От къде минава кабела на антената
Collapse
X
-
кола
Щом нямаш антена няма значение от къде е на другите коли Касетофона около жабката от долната страна после в дясно на горе по колонката и на тавана http://www.fiatforum.com/gallery/dat...untoMk2-10.jpg
-
колега антената става по следния вариянт (аз прекарвах други кабели по същия път) и аз съм с Пунто мк 2първо сваляш CD после сваляш лаисната на лявата колонка сваляш плафона сваляш левия сенник (на сенника отвиваш винчето и лекичко го придърпваш на ляво държи се на нещо като скобичка) сваляш и ушенцето на сенника сваляш и десната духалка по желание (аз го свалях) сваляш псажерския аербег (отвиваш 4 болчета от към жабката и го дръпваш към теб) (МНОГО ВНАМАВАЙ да не дадеш на контакт ако разкачаш букста)монтираш си антената на Тавана през дупката на плафона после промушваш кабела (буксата) да мине между тавана и да се покаже на прозореца после леко дърпаш кабела към колонката изтеглиш ли го гледаш в дупките на сенника да не се намира в/у тях (кабела) ако е там го буташ настрани с отверка пак внимателно по колонката го вкараваш в едни пласмаски дето ще го държат после бъркаш с едната ръка през духалката а с другата си подаваш буксата отпред м/у колонката таблото и стъклото има отвор после прекарваш кабела зад Аербега там има едни пластинки в/у които лежи после м/у Аербега и CD има отвор той се намира по към теб и от там минава кабеладано съм помогнал ако не си разбрал нещо питай аз съм правил цялата процедура ако пък си от София мога да помогна и на мястоШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Марто написа:Колеги я кажете каква антена да си купя, че оригиналната ми е счупенаШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
iliyan написа:За това гаранция няма.Има ’’хора’’,които с това си изкарват пари за цигари,дрога и ...Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
iliyan написа:От ’’Нощния магазин’’-безплатни са,само береш малко страх да не те хванат.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар