Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Виене при превключване

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Виене при превключване

Здравейте колеги, имам проблем , когато превключвам от скорост на скорост се чува виене (на вятър) ми прилича (някой хора който са се возили в колата казват, че все едно дете пищи)Какво може да е ? На мен ми намирисва съединител , някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и какво е решението ?Имайте в предвид , че карам нормално , не я зоря или нещо такова.Поздрави!
    Fiat Marea Weekend 1.8 `99 ELX

http://www.flirt4e.com/test.php?tid=360849411

аксиалния лагер е свършил

Коментар

На аксиален лагер ми прилича.

Коментар

И аз имам същия проблем казаха ми да си сменя аксиалния лагер =) и мисля да го направя другата седмица фатално ли е така да карам няколко дена ?
        Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
        Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

моя аксиален си вие откакто смених съединителя, просто толкова са ни качествени частите вярно че сложих евтин комплект но не изкара и 5 дена....вие си така малко повече от година и си карам така....незнам кога ще ме остави някъде
          Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Ibiza написа:
            И аз имам същия проблем казаха ми да си сменя аксиалния лагер =) и мисля да го направя другата седмица фатално ли е така да карам няколко дена ?
            Не, стига да не блокира, защото ще окопае притискателя.Колегата пуснал темата и той е за лагер.
            Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

И аз съм твърдо за аксиалния лагер.Към колегата ibiza не е проблем да караш така стига да не блокира лагера както каза колегата,че тогава става да си таттараттата мамата с притискателя.Първата ми кола беше шкода 120л и като я взех си виеше аксиалния лагер и кара така 3 години без да съм го сменял и накрая не блокира той,а мотора
              Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

трудно ли се сменя , има ли развита подобна тема ?благодарско много колеги !
                Fiat Marea Weekend 1.8 `99 ELX

http://www.flirt4e.com/test.php?tid=360849411

Коментар

сам човек - цял ден при добри условия.има много да се разглобява

Коментар

Working...
                  X