Проблема е че посмачках задната врата..,и вместо да я правят ще сменя целата ,цената е същата и за мен е по-добре да не е удряна и после изправяна...както и да е...Въпросът е ,че по дължина от двете страни Типото има лепенки на OZ Sport,така я взех,и при смяната едната ще замине,вероятността да намеря същата е нулева,затова се чудя как да махна и другата и смятам да си сложа пласмасови,поне да я запазят по паркингите.....Казаха ми че със спирт и упорство се маха и не остават следи,но не съм сигурен...Някой махал ли е самозалепящо се фолио от кола?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се махат лепенки тип 10 коня отгоре:)..?
Collapse
X
-
Правилно са ти казали Само че не с упорство, с МНОГО упорство... Изобщо, неблагодарна работа. Аз махах на мойто типо две лепенки два дена и още два дена после не си усещах пръстите Внимавай да не надраскаш боята. Може да стане ако лепенката е била леееко отлепена някъде - неминуемо отдолу или по краищата има песъчинки. Опитай първо тях да изчистиш, че после комбинацията пясък-лепило-парцал става като шкурка Yellow_Flash_Colorz_PDT_04FIAT Tipo 1,4mi - EX
Alfa Romeo 146ti - EX
Alfa Romeo 156 2,4JTD
-
Аз пък да ти предложа друг вариант - един приятел с БМВ така като теб си сменя вратата и имаше едни подобни такива ленти. Значи ходи някъде, направиха му същата и му я залепиха на новата врата. Не си личи разлика от старата...мисля че във всяка една фирма, където правят такива лепенки могат да ти я направят...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар