Гумата е 135/80/14. Колата е браво
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко трябва да е налягането в резервната гума?
Collapse
X
-
Hristian_Aleksiev написа:пффф 4.2. няма ли да се пръсне тоя балон. аз кат я гледах вчера все едно е гума на симсонка пък и май в бг е забранено да се слага тая гума отпред. един приятел го спирали с нея и го накарали да я сложи отзад. много майни отидоха по адрес на катаджиитеТря'а напиша нещо тука, нали
Коментар
-
Спор няма че е по-добре да се сложи за задна. Обаче тогава в тея ръководства които цитираха колегите по-горе не би трябвало да има такава разлика. едва ли отзад дизеловото браво и по тежко от бензиновото за да е налага да се помпи от 2.8 на 4.2. хората са го сметнали че може и отпред да се монтира. пък и ходи разменяй гуми на -5 при 20 см сняг
Коментар
-
Hristian_Aleksiev написа:пффф 4.2. няма ли да се пръсне тоя балон. аз кат я гледах вчера все едно е гума на симсонка пък и май в бг е забранено да се слага тая гума отпред. един приятел го спирали с нея и го накарали да я сложи отзад. много майни отидоха по адрес на катаджиитеФиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
ogi28b написа:Досега не съм видял резервна гума, на която да пише дали е за отпред или за отзад. Откъде се разбира, че се слага отзад? Ако спукам предна гума, трябва да сменя 2 броя, така ли? Къде има такова изискване?Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар