Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Амортисьори на багажника и комплект задна чистачка от Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Амортисьори на вратата на багажника (5-та врата)Брава... въпроса ми е дали амортисьорите на вратата на багажника от браво ще станат за брава

Коментар

нестават мисля че са по къси ако греша нека ме поправи някой по компетентен колега

Коментар

ogi28b написа:
        Ако може авторът да поясни дали пита за "амортисьори ЗА багажник", които всъщност са за вратата, или пита за "амортисьори, багажник...", откъдето изниква въпросът за какви амортисьори точно говори, както и за какъв багажник. С такова загглавие май настана объркване.
        На точно това объркване станах жертва искрено моля за извинение!
        ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
        ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

На мареа ТД-100 уикенд сложих амортесьорчета от фолксваген, предполагам и при теб ще стане.

Коментар

Вече е пробвано така... амортисьорчетата не стават.. по къси са от тези на брава и багажника не може да се отваря както трябва... чистачката е едно към едно само дето рамото и е по късо и изчистеното е крайно недостатъчно

Коментар

batproho написа:
              tedo0o0 написа:
              В дължината ли е разликата?
              Размерът има значение
              За дължината на амортисьорите, а в случая и на чистачката ставаше въпрос колега, ама явно не четеш
              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
              X