Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Амортисьори на багажника и комплект задна чистачка от Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Амортисьори на багажника и комплект задна чистачка от Браво

Колеги въпроса ми е дали изброените неща в заглавието ще станат за Брава? Благодаря предварително!

Да
    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Re: Амортисьори багажник и комплект задна чистачка от Брав

има разлика в чистачките на брава и браво ако става дума за рамената

Коментар

Нищо не става. Нито амортисьорите, нито чистачката. На нея и е по-късо рамото, както и моторът се върти на 180 градуса, докато на брава се върти на 150 или на 135. Даже дали не е и на 120, се чудя. Не е на 180 със сигурност.

Коментар

ogi28b написа:
          Нищо не става. Нито амортисьорите, нито чистачката. На нея и е по-късо рамото, както и моторът се върти на 180 градуса, докато на брава се върти на 150 или на 135. Даже дали не е и на 120, се чудя. Не е на 180 със сигурност.
          За чистачката съм съгласен ама може ли да поясниш амотосьорите защо няма да станат? А за багажника като не е ясно какъв е ти как разбра че няма да стане?
          ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
          ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

В заглавието и водещия пост пише "от Браво ... за Брава". Това е достатъчно, за мен. Горе-долу по същата причина носач от Браво HGT не става на Брава.

Коментар

ogi28b написа:
              В заглавието и водещия пост пише "от Браво ... за Брава". Това е достатъчно, за мен. Горе-долу по същата причина носач от Браво HGT не става на Брава.
              Позволи да не се съглася за амотосьорите. А и никъде не видях да пише HGT . п.п Между другото на бравото до скоро бях с амотосьори от марея (не е и никога не е било HGT) а сега съм с спортни за алфа 145 2.0 TS заедно с пружините и тампоните.
              ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
              ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

За какви амортисьори говориш? Какво общо имат амортисьорите на окачването и пружините с вратата на багажника? За носача го казах като сравнение, че не става заради различния размер. Затова и амортисьорите на вратата не стават - заради разлика в размера. Може и да е възможно да се монтират, но дали вратата ще се отваря и затваря нормално?

Коментар

Оги е прав, има разликата между амортисьорите на багажника!
                  Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

В дължината ли е разликата?

Коментар

tedo0o0 написа:
                      Размерът има значение
                      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

tedo0o0 написа:
                        Едно, че в дължината, друго, че капака на бравата е доста по тежък.
                        Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                        Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

reter написа:
                          Тежи, мам... му. Много ясно се усеща като те фрасне по главата точно с металният механизъм за заключване от долната страна в някой ледовит ден, когато имат навика амортесьорчетата на 5-тата врата да отказват и когато и без това си се намръзнал и не си в настроение.
                          The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
                          Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
                          Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

wwalker написа:
                            reter написа:
                            Тежи, мам... му. Много ясно се усеща като те фрасне по главата точно с металният механизъм за заключване от долната страна в някой ледовит ден, когато имат навика амортесьорчетата на 5-тата врата да отказват и когато и без това си се намръзнал и не си в настроение.
                            Аз повече обичам, на едно Ауди А6 да ми пада предният капак и куката, която закопчава да ми се забие в гръбнака.
                            Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                            Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Ако може авторът да поясни дали пита за "амортисьори ЗА багажник", които всъщност са за вратата, или пита за "амортисьори, багажник...", откъдето изниква въпросът за какви амортисьори точно говори, както и за какъв багажник. С такова загглавие май настана объркване.

Коментар

Working...
                              X