Колеги въпроса ми е дали изброените неща в заглавието ще станат за Брава? Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Амортисьори на багажника и комплект задна чистачка от Браво
Collapse
X
-
ogi28b написа:Нищо не става. Нито амортисьорите, нито чистачката. На нея и е по-късо рамото, както и моторът се върти на 180 градуса, докато на брава се върти на 150 или на 135. Даже дали не е и на 120, се чудя. Не е на 180 със сигурност.
Коментар
-
ogi28b написа:В заглавието и водещия пост пише "от Браво ... за Брава". Това е достатъчно, за мен. Горе-долу по същата причина носач от Браво HGT не става на Брава.
Коментар
-
За какви амортисьори говориш? Какво общо имат амортисьорите на окачването и пружините с вратата на багажника? За носача го казах като сравнение, че не става заради различния размер. Затова и амортисьорите на вратата не стават - заради разлика в размера. Може и да е възможно да се монтират, но дали вратата ще се отваря и затваря нормално?
Коментар
-
tedo0o0 написа:В дължината ли е разликата?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
reter написа:Едно, че в дължината, друго, че капака на бравата е доста по тежък.
Коментар
-
wwalker написа:reter написа:Едно, че в дължината, друго, че капака на бравата е доста по тежък.Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар