колеги помощ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
сменен термостат пак загрява
Collapse
X
-
vancho20 написа:Ако има повече луфт между корпуса на помпата и турбината неможе да засмуква добре течност .Така няма движение на течноста и загрява! също както колегата казва можеи въздух в систематаbrava 1.4 12v.sx
drive fast or go home
Коментар
-
skier написа:vancho20 написа:Ако има повече луфт между корпуса на помпата и турбината неможе да засмуква добре течност .Така няма движение на течноста и загрява! също както колегата казва можеи въздух в системата
Коментар
-
taz1 написа:колега а температурния датчик наред ли е на мен така ми се получаваше като тоя въпросен датчик включва перката прекалено късно.
Коментар
-
Капачката на казанчето ти затваря ли се добре,херметизира ли системата и работи ли и клапана.На мен също колата ми изхвърли антифриз,ведъж като спрях пред нас и се смаях какво става.Но се оказа,че просто не съм завил капачката на казанчето,добре че не я бях загубил по пътя.Завих я и после нямаше проблем.
Коментар
-
peho написа:Капачката на казанчето ти затваря ли се добре,херметизира ли системата и работи ли и клапана.На мен също колата ми изхвърли антифриз,ведъж като спрях пред нас и се смаях какво става.Но се оказа,че просто не съм завил капачката на казанчето,добре че не я бях загубил по пътя.Завих я и после нямаше проблем.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар