Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги нормално лие колата ми да пуши...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги нормално лие колата ми да пуши...

Колеги искам дави запитам дали е нормално колата ми да пуше супер мн все едно е на газ че сигорно и повече

В какъв цвят пуши . Или искаш да кажеш , че пуши бяло , когато е студено и се вихрят едни кълбета като облаци отзад :D Ако е така е нормално , конденз е , доста Пунтота съм виждал така ... Самият пушек няма никакъв мирис . С оригиналното гърне ли си . Ако е синьо или черно , тогава лошо :Dhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=81198
    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Нормално е в студа, сутрин понякога даже и дизела ми пуши от конденз.
      http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
      Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
      FIAT БРАВО 1.2 16v
      ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
      FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

И моята кола така пуши като е студено бял дим без мирис според мен няма проблем ? :D
        Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
        Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Колеги , аз като сложа ключа и завъртя - колата пали , от какво може да е. :D .Колега dogydog да те питам нормално ли е лятото да не ми пуши колата на газ ? :D или трябва да пуши , сигурно се е развалила.
          Fiat Bravo 103 1996

Коментар

Освен че не си казал какви ги е пропушила колата, не си казал и какъв цвят е пушека и кога пуши.
            Fiat Coupe 16V Turbo

Коментар

dimitrof9009 написа:
              Колеги , аз като сложа ключа и завъртя - колата пали , от какво може да е. :D .Колега dogydog да те питам нормално ли е лятото да не ми пуши колата на газ ? :D или трябва да пуши , сигурно се е развалила.
              Сарказма ти е неуместен,според мен.Нормално е колегата да пита,а форума е за това да получи адекватен отговор.Друг е въпроса,че не е уточнил точно за какво иде реч-от пушене до пушене разлика бол,колата на газ ли е или на бензин и т.н.Извинявам се за"офа"!
              PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
              Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!

Коментар

ако не ти губи антифриз, и пушека не е черен няма страшно всяка кола пуши зимно време, най-малкото от ауспуха излиза въздух който е много по топъл от температурата навън, същата работа все едно да издишаш от устата пак пуши :D

Коментар

Re: Колеги нормално лие колата ми да пуши...

dogydog написа:
                  Колеги искам дави запитам дали е нормално колата ми да пуше супер мн все едно е на газ че сигорно и повече
                  Не знам какво значи според теб супер много? Загледай по кръстовищата и другите автомобили и ще видиш, че от всички излиза пара, разбира се на студено. Както са те посъветвали и колегите, ако не е сив или черен пушека, всичко е наред. Може да си сложиш и ръката на ауспуха да видиш дали е мазен, но най-вероятно не е. Нали знаеш, всички техники работят с пушек. Когато пушекът ги напусне, те спират да функционират.
                  Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Мисля,че въпроса е напълно уместен,както казаха колегите за това е форума да си помагаме,а колегата може да не е запознат и да се притеснява за колата си.Колега сподели какъв цвят е пушека,напълно възможно е да пуши когато е студено,получава се конденз.
                    Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Правилно , колегата трябва да пита , никой не се е родил научен
                      Fiat Bravo 103 1996

Коментар

Working...
                      X