Колеги искам дави запитам дали е нормално колата ми да пуше супер мн все едно е на газ че сигорно и повече
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги нормално лие колата ми да пуши...
Collapse
X
-
В какъв цвят пуши . Или искаш да кажеш , че пуши бяло , когато е студено и се вихрят едни кълбета като облаци отзад :D Ако е така е нормално , конденз е , доста Пунтота съм виждал така ... Самият пушек няма никакъв мирис . С оригиналното гърне ли си . Ако е синьо или черно , тогава лошо :Dhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=81198Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
-
Нормално е в студа, сутрин понякога даже и дизела ми пуши от конденз.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
dimitrof9009 написа:Колеги , аз като сложа ключа и завъртя - колата пали , от какво може да е. :D .Колега dogydog да те питам нормално ли е лятото да не ми пуши колата на газ ? :D или трябва да пуши , сигурно се е развалила.PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!
Коментар
-
nedialk00
ако не ти губи антифриз, и пушека не е черен няма страшно всяка кола пуши зимно време, най-малкото от ауспуха излиза въздух който е много по топъл от температурата навън, същата работа все едно да издишаш от устата пак пуши :D
Коментар
-
Re: Колеги нормално лие колата ми да пуши...
dogydog написа:Колеги искам дави запитам дали е нормално колата ми да пуше супер мн все едно е на газ че сигорно и повечеPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Мисля,че въпроса е напълно уместен,както казаха колегите за това е форума да си помагаме,а колегата може да не е запознат и да се притеснява за колата си.Колега сподели какъв цвят е пушека,напълно възможно е да пуши когато е студено,получава се конденз.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар