Здравейте! Купих си нов плеър Kenwood висок клас обаче не му се маха панела и ме е страх да не ми го откраднат. Има ли някъде да се продават някакви капаци които се щракват върху адапторната рамка на която се монтира плеъра и да го закриват или някой да е правил нещо подобно? Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги, трябва ми съвет!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
nedialk00
в събота ти чух колата как работи като мина покрай мен на едно място, май ти лопат повдигачите по-добре си го прибираи с тебе..
Коментар
-
По двигателя по принцип всичко е ок карал съм я на диагностика и всички консумативи са сменени не съм забелязал да има някакви шумове...що се отнася до плеъра...всяка вечер не мога да го разкачам и на сутринта да го закачам пак......по добре да има някакъв капак отколкото да се вижда директно плеъра
Коментар
-
nedialk00
явно така ми се е сторило, ами най-добрият и безопасен вариант е да си го прибираш.., това с капака едва ли ще те спаси
Коментар
-
Re: Колеги, трябва ми съвет!
unreax написа:Здравейте! Купих си нов плеър Kenwood висок клас обаче не му се маха панела и ме е страх да не ми го откраднат. Има ли някъде да се продават някакви капаци които се щракват върху адапторната рамка на която се монтира плеъра и да го закриват или някой да е правил нещо подобно? Благодаря предварителнопреди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
Незнам как точно изглежда този плеър, но има едни гнезда, които се монтират на мястото на плеъра с букси в задния край. Просто карваш плеъра в гнездото и той се куплира с буксите към инсталацията. Като се прибираш вечер го издърпваш и си го прибираш. Потърси нещо такова, иначе ще ти направят маса поразии заради този плеър. Няма да се разминеш само с него ако решат да го чопнат.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Е то повечето плеъри са на шейна с евро букса. какъв е този кенууд, че да не става така да си го слагаш и махаш? Силно се съмнявам точно кенууд да не са го направили."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Има си оригинални адапторни рамки с капак който пунтира оригиналното радио .При внимателно вглеждане се вижда разликата защото дисплея е нарисуван на капака .Най доброто решение е да прежалиш оригиналното радио,да му изрежеш предния панел и да го слагаш в/у адапторната рамка ама е трудно за направа.
Коментар
-
unreax написа:Здравейте! Купих си нов плеър Kenwood висок клас обаче не му се маха панела и ме е страх да не ми го откраднат. Има ли някъде да се продават някакви капаци които се щракват върху адапторната рамка на която се монтира плеъра и да го закриват или някой да е правил нещо подобно? Благодаря предварителноAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Намерих решение в tuning.bg форума един колега ми показа капак който симулира фабричното радио...ще го взема пък все ще е по-добре от това да се вижда плеъра директно пък и през нощта едва ли ще се забелязва толкова много....Що се отнася до това да махам плеъра ...всеки ден махане слагане махане слагане...накрая на нищо няма да мяза този плеър а и всеки път настройките му ще се губят а те хич не са малко...
Коментар
-
unreax написа:Здравейте! Купих си нов плеър Kenwood висок клас обаче не му се маха панела и ме е страх да не ми го откраднат. Има ли някъде да се продават някакви капаци които се щракват върху адапторната рамка на която се монтира плеъра и да го закриват или някой да е правил нещо подобно? Благодаря предварителноСтило 1.6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар