свалени след каране на газ 300км, мен ме притеснява това централното което е останало бял цвят, а би трябвало да е керемиден
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
кажете си мнението за тези свещи
Collapse
X
-
nedialk00Етикети: –
-
На газ би трябвало всъщност да са бели. Висок разход (богата смес като гледам)? Не са мазни на пипане, нали? Ако са мазни - знаеш какво значи."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
-
имаш предвид, че са чисто нови на 300 км? Ако е така, споко, ще стане и черно чак централното. А иначе ми изглежда богатичка сместта, на газ моите дори са бели по електродите, обаче не пускам повече газ, защото така си върви добреLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
nedialk00
свещите са на няколко хиляди км вече и все така си седят, не са мазни, просто бях отворил газта да бяга повече, иначе преди това бяха мако по чистички само ме притеснява това централното защо не се оцвети, пробвал съм със старите ми свещи на който това централното е керемиден цвят, карам с тях 200-300 км, не побеляват, явно тия свещи ще си останат така бели, идеята ми беше да не е бедна сместа да ми прегряват цилиндрите
Коментар
-
Re: кажете си мнението за тези свещи
nedialk00 написа:свалени след каране на газ 300км, мен ме притеснява това централното което е останало бял цвят, а би трябвало да е керемиденveselin10 написа:Някой ми беше казал, че ако колата се кара на газ или на метан е по-добре свещите да се с един електрод. Вярно ли е това или са поредните "майсторски" глупости?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
nedialk00
това е след 300 км извънградско, сместа е богата, понеже аз си развих тройника да ми бяга повече е гори и повече ама така исках, преди си бяха чистички, въпроса беше за това бялото дали е проблем, но вече съм спокоен че всичко е наред
Коментар
-
не е проблем, то е чисто, не е разтопено, просто не е оцветено. според мен няма грижа.п.с. аз сменям свещи преди всяка зима демек около 20 000 км. Научих едно, от маркови няма сми, все като застудее и почва да пали по-трудно- иска подаване на газ, като сложа чисто нови бриск пак почва да пали без да пипам газта и на -20. Не си давай парите за "маркови"Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар