На Ланчата от извесно време се появи странен проблем при по-ниски обороти.От време на време, но не постоянно като потегляш все едно на колата и изчезват 1 или може би 2 от цилиндрите.Звука става все едно някоя, че дори 2 свещи не ти работят (едно такова много глухо) и колата ти въобще дори и не иска да поеме. Изведнъж след около 2 секунди се оправя изведнъж и си поема нормално.Това става единствено на ниски обороти до към 1500об/м.Свещите са сменяни преди около 2000км.Идеи?Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблемче при ниски обороти
Collapse
X
-
Re: re
BO написа:idm написа:провери си горивния филтърLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
За да не пускам отново тема тъй като вече имаше една но май никой не ми обърна внимание, щото всички бяха заети да се чудят от къде им поскръцват колите, или от къде им мирише и все подобни сериозни проблеми, искам да попитам някой който му се е случвало или има някаква идея от какво може да е, случая е следния карам една Крома която вече съм си я купил няколко пъти от какви ли не ремонти и вече ми писна, но да караме по същество колата прекъсва когато е на ниски обороти, мени ги постоянно, като подам газ прекъсва все едно се чуди кой цилиндър да заработи първи, същото се появява като тръгна да ускорявам има едно доста противно придърпване и след 2000 оборота се поизчиства, като става дума за работа на газ, ако някой може да ми помогне ще съм му много благодаренЛуд фен!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар