Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблемче при ниски обороти

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблемче при ниски обороти

На Ланчата от извесно време се появи странен проблем при по-ниски обороти.От време на време, но не постоянно като потегляш все едно на колата и изчезват 1 или може би 2 от цилиндрите.Звука става все едно някоя, че дори 2 свещи не ти работят (едно такова много глухо) и колата ти въобще дори и не иска да поеме. Изведнъж след около 2 секунди се оправя изведнъж и си поема нормално.Това става единствено на ниски обороти до към 1500об/м.Свещите са сменяни преди около 2000км.Идеи?Благодаря!
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

1-свещи2-кабели3- незнам имаш ли дистибуторна капачка.при мен същия проблем се оправи като смених капачката.
    Tofas- Sahin 1.6 карб.

Коментар

така е батка кабели свещи палец капачка..
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Колицата е с бездистрибуторно запалване -> няма палци, капачки и там другото...Значи според вас остава варианта от свещи-които са сменени или кабели?
        A20DTH ЖТД ама не баш
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

re

провери си горивния филтър

Коментар

Re: re

idm написа:
            Сменен, заедно с въздушния преди 100кмЯвно везната отива към кабели за свещи - те много скъпи тези с лулите
            A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

Re: re

BO написа:
              idm написа:
              Сменен, заедно с въздушния преди 100кмЯвно везната отива към кабели за свещи - те много скъпи тези с лулите
              със старите свещи правеше ли го? ако да то като ги смени поне за малко не спря ли и пак да почне сега?
              Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
              Fiat Bravo'97 1,6 16v
              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

За да не пускам отново тема тъй като вече имаше една но май никой не ми обърна внимание, щото всички бяха заети да се чудят от къде им поскръцват колите, или от къде им мирише и все подобни сериозни проблеми, искам да попитам някой който му се е случвало или има някаква идея от какво може да е, случая е следния карам една Крома която вече съм си я купил няколко пъти от какви ли не ремонти и вече ми писна, но да караме по същество колата прекъсва когато е на ниски обороти, мени ги постоянно, като подам газ прекъсва все едно се чуди кой цилиндър да заработи първи, същото се появява като тръгна да ускорявам има едно доста противно придърпване и след 2000 оборота се поизчиства, като става дума за работа на газ, ако някой може да ми помогне ще съм му много благодарен
                Луд фен!!!

Коментар

обороти

такова моторче за ниските обороти има ли до понякога прави проблем Имам Ситроен и там така правеше и го смених и се оправи
                  КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                  Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                  http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Има такова все пак е инжекция, но много ми е интересно, като изключа си е все същото, нищо не се променя
                    Луд фен!!!

Коментар

Working...
                    X