Здравейте, колеги. Като се скъса преди 2 месеца мислех, че решението е лесно, но уви. Докато се освободя, да намеря човек... някъде преди месец я заших. Тапицерът е много точно момче, поприказвахме на дълго и широко, че най-вероятно ще стане пак така, само че не се знае кога. Той предположи, че ще е много скоро, издържа ме месец точно. Става дума, че е скъсана частта, където се стои, до шева. Изгорял е платът, пък и отдолу вече го няма онова дунапрененото, като основа. Предложи ми още тогава да не я шием, ми да ми ушие една седалка направо, но не със същия плат. Ще е различна, самото столче, на което се стои, не ми се искаше, исках да опитаме моята, ама сега вече какво да правя? Каза, че това е срещан проблем при тези коли и така става с плюшените седалки, гледах из нета няколко коли на части, изгорели са по същия начин и са прокъсани
Посъветвайте ме какво да правя, много ми харесва количката, не искам да я карам с една различна седалка, нито пък да й слагам някакви грозни калъфи. Да й шия кожа или да й търся смисъл няма, защото нямам климатик
Самият десен е тъмно син с черни чертички или нещо от сорта, ако намеря столчето от пасажерската седалка и е по-запазено дали ще мога да го прехвърля на шофьорската? На всякакви идеи бих бил благодарен

Коментар