Направил съм и малко снимки ако са ви от полза. Хубаво е да смените всички крушки и то стакива каквито свалите. Не слагайте по силни да не стопите нещо. Първата снимка е как се сваля талбото.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как си смених крушките на таблото на Темпрата
Collapse
X
-
Re: Как си смених крушките на таблото на Темпрата
Накрая има един винт отстрани като отворите вратата ще го видите. След това сваляте волана в най-долно положение, мигачите и чистачките и те. Леко и внимателно издърпвате таблото. Закачени са километража и другите неща внимавайте много да не издърпате нещо което не знаете после къде да го сложите
Коментар
-
Цоклите може да са яко запекли. Ако трябва и с клещите, но внимавайте да не ги счупите, тъй като са прегорели доста. Аз счупих единия, но понеже нямаше такива у магазина взех от тези които не се използват от таболто. А ето и как изглежда колата без табло
Коментар
-
Накрая завивате витове, болтове и пускате да видите как свети коледната елха........... Хубаво е като сте свалили таблото да забършете от прахта въздуховодите за купето, че има много прах и други подобни в тях. Дано съм ви бил полезен. Ако имате въпроси питайте.
Коментар
-
Аз казвам едно голямо Благодаря за това, което си написал. Предстои ми нещо подобно, и като гледам какво си показал, май ще си го разпечатам да е до мен като свалям таблото (същото ми е)"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
сега остава и аз да сваля дигиталното табло и да постна малко снимки на дигиталката как изглежда отзадСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Мисля че тази тема трябва да се прехвърли при важните ремонти, и най добре всеки като пише как си е ремонтирал нещо, да поства по една снимка, аз за некадърните майстори Yellow_Flash_Colorz_PDT_06СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар