Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Консултация преди закупуване на Браво 1.6

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

muns61 написа:
    Я първо си смени носача и ремъка, да не се окажеш посред зима с музика и скъсан ремък!Свирките няма да избягат, погрижи се за техническата изправнот първо. И как си с аптечка, триъгълник, пожарогасител, жилетка?Гумите как са? Прегледай накладките, окачване, маншони. Намери някой да ти направи диагностика, щото от опит зная колко болки излизат по такива придобивки.Много ми се виждат парите, дето ти ги искат, ама като е в Сф...И внимавай с пазаруването от форуми.Хайде, да ти се не троши!
    Носач и ремък утре са на ремонт,намерих други доказани майстори едни приятели ще ме водят,днеска си купих пълен комплект аптечка и другите чудесии,купих си антифриз,четка за снега,ароматизатор :Д,стелки гумени с вана,гуми на 1 сезон,почти идеални,вчера е правена диагностика и пълен преглед,сменени филтри,ремък,това звучене в спирачките дойде в последствие и него ще кажа да го погледнат,и трябва да се смаже шоферската врата че скърца.Попринцип колата ми е на 137 000 колко е вярно нз,майстора вчера каза,че може и да е така,но аз не искам да рискувам,така че сега имам пари все още и ще го направя тоя ремонт за носача каза,изкарай до април месец...

Коментар

С тези цени ти режат главата от кръста бре,това до колкото разбрах за носач 140лв.,а за ангренаж 400лв.тея нормални ли са.При мен в магазина носача е 54лв.,а компект ангренажен ремък и двете ролки е 136лв.
      Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Seba написа:
        muns61 написа:
        Я първо си смени носача и ремъка, да не се окажеш посред зима с музика и скъсан ремък!Свирките няма да избягат, погрижи се за техническата изправнот първо. И как си с аптечка, триъгълник, пожарогасител, жилетка?Гумите как са? Прегледай накладките, окачване, маншони. Намери някой да ти направи диагностика, щото от опит зная колко болки излизат по такива придобивки.Много ми се виждат парите, дето ти ги искат, ама като е в Сф...И внимавай с пазаруването от форуми.Хайде, да ти се не троши!
        Носач и ремък утре са на ремонт,намерих други доказани майстори едни приятели ще ме водят,днеска си купих пълен комплект аптечка и другите чудесии,купих си антифриз,четка за снега,ароматизатор :Д,стелки гумени с вана,гуми на 1 сезон,почти идеални,вчера е правена диагностика и пълен преглед,сменени филтри,ремък,това звучене в спирачките дойде в последствие и него ще кажа да го погледнат,и трябва да се смаже шоферската врата че скърца.Попринцип колата ми е на 137 000 колко е вярно нз,майстора вчера каза,че може и да е така,но аз не искам да рискувам,така че сега имам пари все още и ще го направя тоя ремонт за носача каза,изкарай до април месец...
        Скърцането на спирачки е най вероятно от износени накладки. ако и педала ти е мек и потъва повечко бъди сигурен че задните накладки ги няма. Направи проверка колкото се може по-бързо за да не се налага после да купуваш я диск я барабан. За километрите дано да са толкова колкото ги пише, но аз лично се съмнявам. Кола на 14 години под 140К километра . Дано да си късметлия
        Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
        Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Hristian_Aleksiev написа:
          Seba написа:
          muns61 написа:
          Скърцането на спирачки е най вероятно от износени накладки. ако и педала ти е мек и потъва повечко бъди сигурен че задните накладки ги няма. Направи проверка колкото се може по-бързо за да не се налага после да купуваш я диск я барабан. За километрите дано да са толкова колкото ги пише, но аз лично се съмнявам. Кола на 14 години под 140К километра . Дано да си късметлия
          Педала си е добре,не е мек не потъва,ако се натегне повече се включва abs-a

Коментар

Колеги,одеве ми подариха ей тези неща предварително за Kоледа :Dhttp://www.technomarket.bg/products/...punkt-gtw-1000с какво мога да ги комбинирам,примерно предни говорители и какво cd,мерси[/url]

Коментар

Seba написа:
              Колеги,одеве ми подариха ей тези неща предварително за Kоледа :Dhttp://www.technomarket.bg/products/...punkt-gtw-1000с какво мога да ги комбинирам,примерно предни говорители и какво cd,мерси[/url]
              На това чудо му трябва кутия и усилвател.Внякой магазини продават готови кутии,а вече за говорители хубаво е елипси ама трябва да се реже кората ако не е рязана досега.ЦД задължително да има изход за усилвател аз предлагам варианти на Сони от ниските класове Сони се представят доста добре.Ето това е моята музика:
              Прикачени файлове

Коментар

мерси колега,а ако може да ми дадеш линк със сд и някой усилвател,ако ти се занимава мерси

Коментар

Вземи си този,няма да сбъркаш,лично мое мнение е,че е най-добър в ниският клас и е с USB.Плюс това го има със зелена подсветка и ще е в тон с интериорните светлини по таблото :D С един приятел гледахме подробно и от 10 модела Пайнера е номер 1 в класа си.И продавачите го потвърдиха.А и Пайнер си е Пайнер.Преди месец го купихме,има много варианти за настройка на звука и басите.Ако си нямах Blaupunkt щях да си го купя и аз.http://www.technopolis.bg/b2c/detail...42UBМисля даже,че има отделен изход за събуфер,доколкото си спомням(не съм сигурен,трябва да се провери на място).Ако има изход,попитай дали е само сигнал за усилвател или е усилен от крайното стъпало на Пайнера.Намерих и друг линк с характеристиките му,дори там е по-евтин-151 лв. при онлайн поръчка+куриерската услуга 10-20 лв(в Технополис е 169 лв.),ама лично аз бих предпочел да си купя нещо на място,око да види ръка да пипне))http://www.aval-bg.com/car-audio/pio...neer-deh-142ub
                  Fiat 1.4 12V
                  Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
                  Да си втори значи да си първи сред загубилите.
                  Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене

Коментар

А какво ти пречи да го видиш в Технополис а да го купиш от АВАЛ? Момчетата са достатъчно коректни и в пъти по на ТИ с материала .Цена: 159лв / Промоционална цена: 149лв http://www.caraudio-bg.com/promo.html :P
                    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

за тези джаджи какво cd ще ми трябва http://www.thunder.bg/thunder-special-offer.php

Коментар

Seba написа:
                        за тези джаджи какво cd ще ми трябва http://www.thunder.bg/thunder-special-offer.php
                        В това което ти предложих какво не ти харесва ?
                        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Ако ме слушаш мен, вземи си един Clarion и забравяш за проблемите с CD.Предимството му също е, че свети зелено в тон с таблото и всички лампички по него :DClarion е една от най-добрите марки CD-та произвеждани някога.

Коментар

Казвал съм го няколко пъти и ще го повторя.Продавал съм автомузика 2 години:Пайнер да ама среден и висок клас,Кларион да,но тези които са над 300лв.За цени до 200лв. Сони е марката,която предлага едни от най-надеждните варианти.Във високия клас Сони не може да се мери с Пайнер,както и обратното в ниския клас Пайнера не може да се мери със Сони.Ето погледнете на снимките моето е модел 2008-ма година,от тогава до сега това му е втората кола,в която работи.Докато не събера пари за Pioneer 88RS или някой Алпин ще си карам със сонито.Все пак е въпрос на вкус и не искам да прозвучи така,все едно се налагам,просто давам мнение.Колега можеш да погледнеш вариантите Sony GT35,GT39 двата модела са еднакви разликата е,че едното свети червено,а другото зелено.Имат всичко,което ти е нужно:ЮСБ,изход за усилвател и доста настройки на звука

Коментар

batproho написа:
                              Seba написа:
                              В това което ти предложих какво не ти харесва ?
                              защото този комплект,които намерих случайно ме устройва,но не съм наясно какво cd ще е нужно.Не разбирам от музика и мисля,че има значение.

Коментар

ivailo rachev написа:
                                Казвал съм го няколко пъти и ще го повторя.Продавал съм автомузика 2 години:Пайнер да ама среден и висок клас,Кларион да,но тези които са над 300лв.За цени до 200лв. Сони е марката,която предлага едни от най-надеждните варианти.Във високия клас Сони не може да се мери с Пайнер,както и обратното в ниския клас Пайнера не може да се мери със Сони.Ето погледнете на снимките моето е модел 2008-ма година,от тогава до сега това му е втората кола,в която работи.Докато не събера пари за Pioneer 88RS или някой Алпин ще си карам със сонито.Все пак е въпрос на вкус и не искам да прозвучи така,все едно се налагам,просто давам мнение.Колега можеш да погледнеш вариантите Sony GT35,GT39 двата модела са еднакви разликата е,че едното свети червено,а другото зелено.Имат всичко,което ти е нужно:ЮСБ,изход за усилвател и доста настройки на звука
                                супер мерси,аз приемам всякакви мнения,защото както казах вече не разбирам от тези неща аз ще питам в магазините,но в повечето случаи обяснението се изчерпва до 1 изречение и започват да ми се предлагат други неща

Коментар

Working...
                                X