Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Консултация преди закупуване на Браво 1.6

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Seba написа:
    BobbyDimov написа:
    Seba написа:
    Нямаш ядове колега,а относно колата,положението е както с приятелката ми,3 години няма ядове (да чукна на дърво,дано и да няма)дано така да е и с Бравото И двете ги харесах от пръв поглед :D Oбикновена газова няма ли да дава дефекти по колата или нещо подобно?
    Колега, мойто Браво е с обикновена газова уредба, но не съм я слагал аз и не мога да ти кажа подробности, просто така я купих. Колата с тази газова си върви, но трябва да имаш предвид, че мощността намалява, при това можеш съвсем ясно да усетиш. Плюс това на по-студено време, както е сега, оборотите не са от най-идеалните. Това, предполагам знаеш, че се регулира, но и качва разхода. Моят съвет е ако не ти пречат тези подробности да си сложиш обикновена, но помисли сериозно, защото наистина е много неприятно, поне за мен...най-добре според мен е инжекционът.
    Така е,газов ще да е,разпитах тук-там понеже не ми се дават 800лв на един път,ще я купя на изплащане.Колега,гледам,че си от Красно село,как ти е разхода на бензин,мерси
    На бензин около 9 градско, респективно около 7 извънградско. Точно не мога да ти кажа, защото като я карам на бензин и все едно карам два пъти по-бърза кола и крака ми тежи малко повече, :D
    And suddenly I realised that I was no longer driving the car consciously.
    I was driving it by a kind of instinct, I was in a different dimension...

Коментар

термостат на бехр около 100 лева на вернет е 80, може да караш и с термостат от рено за 15тина лева иначе ангренажен ремък + ролките на дайко(веднъж на 55-60 хиляди км) ти е около 140лева което е напълно нормална цена + труд за смяна(60-70) - тва всяка кола е така, масло маслен филтър и въздушен всичко със смяаната ти е около 75 лева (веднъж на 10хиляди); другото вече на каквото случиш, аз от както карам да чукна на дърво съм много доволен вече 40хил.км съм сменял само масло филтрите и ремъците, утре ще сменям ролка на единия пистов ремък, сменял съм накладки, акумулатор(тва не го броя щото квато и кола да вземеш е ясно) свещи и кабели съм сменял ей така просто да има, имам газова уредба обикновенна за 450 лева ловато с монтажа харчи ми 8/9 извънградско зависи колко настъпваш, градско няма какво да се лъжем гори си около 13-14 в софия; отоплително радиаторче съм сменял 40 лева струва, и това е общо взето доволен съм аз, зависи и на какъв екземпляр ще попаднеш не е злее да вземеш някой с теб който има такава кола и е запознат с модела, да огледате конкретния автомобил който си харесал

Коментар

nedialk00 написа:
        термостат на бехр около 100 лева на вернет е 80, може да караш и с термостат от рено за 15тина лева иначе ангренажен ремък + ролките на дайко(веднъж на 55-60 хиляди км) ти е около 140лева което е напълно нормална цена + труд за смяна(60-70) - тва всяка кола е така, масло маслен филтър и въздушен всичко със смяаната ти е около 75 лева (веднъж на 10хиляди); другото вече на каквото случиш, аз от както карам да чукна на дърво съм много доволен вече 40хил.км съм сменял само масло филтрите и ремъците, утре ще сменям ролка на единия пистов ремък, сменял съм накладки, акумулатор(тва не го броя щото квато и кола да вземеш е ясно) свещи и кабели съм сменял ей така просто да има, имам газова уредба обикновенна за 450 лева ловато с монтажа харчи ми 8/9 извънградско зависи колко настъпваш, градско няма какво да се лъжем гори си около 13-14 в софия; отоплително радиаторче съм сменял 40 лева струва, и това е общо взето доволен съм аз, зависи и на какъв екземпляр ще попаднеш не е злее да вземеш някой с теб който има такава кола и е запознат с модела, да огледате конкретния автомобил който си харесал
        Различни цени гледам,което ми харесва има много избор,което е супер познатите ми карат само немци,иначе смятам,всяка кола,която гледам,ако даде собственика или е автокъща,да бъде водена на майстор и там кранове,диагностики.(в краен случай някой от форума ще дойде да помага :D )

Коментар

Някой пазарувал ли е от този сайт http://www.axm-auto.com/index2.php?b...l=23&modif=257

Коментар

По-добре е да печелите повече пари, иначе сметките никога няма да излязат...................От нищо нещо не става, особено за коли на 15 години.
            Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

alvanovo написа:
              По-добре е да печелите повече пари, иначе сметките никога няма да излязат...................От нищо нещо не става, особено за коли на 15 години.
              винаги има риск,иначе щяхме да гледаме коли в България само след 2000г. и над 30 000лв....

Коментар

Не си купувай такова браво. Доста гори и на газ включително, а не върви толкова. Иначе като двигател е читав мотор тоя.Вземи си по добре JTD ще останеш доста по доволен и от към разход.
                http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                FIAT БРАВО 1.2 16v
                ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Колеги,айде да ми е честито,собственик съм на Фиат Браво 1.6 16 v 1998г. -76k.c не знам дали не се прецаках с тия 76к.с,колко ще върви нямам идея,дано не е много по-слабо от 103к.с,но просто офертата не беше за изпускане

Коментар

Уникалният мотор си уцелил колега :D Честито!
                    Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
                    Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002

Коментар

cokata_23 написа:
                      Уникалният мотор си уцелил колега :D Честито!
                      Сериозно или се майтапиш :D иначе мерси забравих модела е Fiat Bravo 1.6 16v ама SX нз какво значи,някой да ме светне,какво е това sx 1.6 16v

Коментар

SX е нивото на оборудване, дефакто най- ниското ниво. Следващото е ЕLX и HLX от по - висок клас на оборудване. А 76 коня няма как да е. Мисля че вариантите са 90 и 103 коня за 1.6 16в. 76 може да са киловатите
                        Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
                        Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002

Коментар

Много ясно , че е 76 кW, което е 103 коня... а честито, добре дошъл във високите данъци сега
                          The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
                          Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
                          Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

ааа,колеги недейте така :D господина от авто къщата го питах_"колко kw-та е той ми вика в малкия данък си,76 к.с е колата :Дколко е данъка :Д и мерси :D e да бе видях колко е,не е честно 101 коня 60 лева 103 коня 130 тцтцтц значи,казвате че няма 76 к.с,защото,аз по документите не съм гледал,само я карах 400-500 метра и я разглеждах около 2 часа :D

Коментар

Нема бате, 76 киловата е, джамбазина се е направил на ударен да не земеш да се дръпнеш кат разбереш че данъка е 100и кусур лева Тоя мотор с 90 коня мноооого рядко се намира, обикновено е внос от Германия заради тях маи е правен така да е под 100 коня ама е кът. Виж си талона там сичко си пише И кво ся с пласмасов колектор ли е или си хванал модела с железарията А бре так и така стана дума за данъци ако колата е регната на 1.01.98 то значи ли че през 2012 колата се води над 14 годни и данъка пада малко ?
                              Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                              Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                              Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Iron man :D а за данъка нямам идея

Коментар

Working...
                                X