Щрак камерата на околовръстното с 113 км 200 лв. фиш. Какво да го правя за тези пари нямам. Дали не може да мина по тънката линия и да не им дам пари ? Или поне не сега. И какво става ако не го платя ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Щрак камерата на околовръстното с 113 км 200 лв. фиш.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ще ти начислят лихва, след това може и съдия изпълнител да ти пратят.А ти що караш със 113 по околовръстното, Там в Монтана на това ли ви учат !? Има си ЕЙЙЙ ТАКИВА ГОЛЕМИ ЗНАЦИ с надпис 80."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
-
Глобата отива в данъчното .Има си някакви срокове след които започва да тече лихва по сумата .не знам какви са сроковете .Сумата неможе да не я платиш.От данъчното щте си мълчат .Ще чакат да минат години и да съберат по голяма сума.Ако ти се наложи да продадеш нещто могат да ти кажат без да си си платил глобите неможеш да продаваш. Ако не я платиш ти остава доживотна .Лихвите са мисля някъде към 10% на година .Съвета ми е при първа възможност да я платиш,че после можеш да имаш голямо бягане ако искаш да продадеш нещо.Fiat Bravа'96 1,6 16v 90к АГУ LOVATO
Коментар
-
nedialk00
някой може ли да ми каже къде по цариградско и околовръстното има камери, по принцип си спазвам ограниченията, а ако ги нарушавам е с 10тина километра, ама все пак
Коментар
-
Абе може да ме намразите, ама как не ви исрам да ревете след като сте виновни????????? Аз имам до сега два акта, като в нито един не бях виновен /единия беше за следното ’’ -Е сега ква е тая музика, гаджетата ли да сваляме’’, а тя не беше и пусната даже, просто тъпака видя тубите отзад’’..., даже и в двата случая имах свидетел, и накрая гледахме като телета, но ги платих. Знаете ли, умрях от яд как в момента карат пили, убиват и прочее, а ш*бат мен. Даже онзи ден бях на кафе, където един пил, ударил и полицейска кола и говори по телефона, да му намерят веднага лекар, за да мине тънко. Стига с това тънко, с брадвата трябва.Нищо лично брат, но вярвай, такива като вас ме палят...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар