СУТРИНТА ВРЪТНА 2 ПЪТИ СТАРТЕРА И ДОТАМ ПОМОГНЕТЕ МИ МОЛЯ НЕ ГИ РАЗБИРАМ МНОГО МНОГО НО НАЙ ВЕРОЯТНИ МИ Е ПАДНАЛ АКУМУЛАТОРА КОЛКО МОЖЕ ДА ИЗДЪРЖИ СЛЕД НОВО ЗАРЕЖДАНЕ ИЛИ НАПРАВО НОВ ДА ВЗЕМА - КОЛКО СТРУВАТ А ПЪК МОЖЕ И НЕЩО ДРУГО ДА Е С ТОЛКОВА ЕЛЕКТРОНИКА ?ОТ 4 ДЕНА Я ИМАМ , ПРЕДИ ИМАХ ГОЛФЧЕ 2 БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЕ ПАЛИ ТИПОТО
Collapse
X
-
така е... определено причината за дву-врътването е паднал акумулатор... Сега обаче защо се е случило т’ва - вариянти повече... просто стар акумулатор, некачествен такъв, изпарил му се е електролита (ако е обслужваем), окъсила клетка(и).... Също така възможен проблем с алтернатора - четки, диодна плочка, кабелче за подмагнитващата намотка... После реле-регулатор или електрониката....Възможно е да имаш голяма утечка - например скапан акумулатор на пищялката на алармата и да ти скапва акумулатора... или някъде късо... или си си забравил някой консуматор включен.... Така че взимаш ток от някой, палиш колата и почваш да гледаш дали ти зарежда... ако да, търсиш друга причина...Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Mitko написа:След като го заредиш не е лошо да премериш тока който се черпи от акумулатора когато всичко по колата е изключено.
Коментар
-
Та малко във връзка с акумулатора на изключена кола колко приблизително е консумацията-аларми имобилайзери-- и други такива-някой мерил ли е?И едно ме притеснява-като откача акумулаторът и после го закача автоматично централното заключване се отключва-което си е голям ток според мен а амперметъра на мултицета ми е до 10А и незнам да не стане проблематика :PA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:И едно ме притеснява-като откача акумулаторът и после го закача автоматично централното заключване се отключва-което си е голям ток според мен а амперметъра на мултицета ми е до 10А и незнам да не стане проблематика :PАнтверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар