Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помагай те!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Помагай те!!!

искам да си сменя кабели те на колата ама ми казват някакви суми от 110 лв на горе hit-ko ми предложи но той е от ямбол и незнам как да си ги взема.та някой да ми каже някой магазини в софия да си взема на по достойни цени кабели
    brava 1.4 12v.sx
    drive fast or go home

Re: помагай те

Mitko написа:
    skier написа:
    искам да си сменя кабели те на колата ама ми казват някакви суми от 110 лв на горе hit-ko ми предложи но той е от ямбол и незнам как да си ги взема.та някой да ми каже някой магазини в софия да си взема на по достойни цени кабели
    Не се кахъри за hit-ko. Кабелите му ще ти дойдат до врата. Поръчвай смело.
    ама аз сам от самоков как ще ги получа по колет
    brava 1.4 12v.sx
    drive fast or go home

Коментар

ееее колега аз съм от варна а доста неща вече съм получил от Ямбол, и е точно така пристига точно до вратата. само трябва да му дадеш адреса на който искаш да пристигнат нещата и готово, пиши му лично съобщение, и си готов, хайде и успех
      СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
      бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
      сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
      ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Колега аз купих на Кромата едни на чешката фирма ТЕСЛА и съм много доволен вече няколко колеги си купиха такива и те не се оплакват а цената която заплатих беше 28 лева
        Луд фен!!!

Коментар

Колега аз купих на Кромата едни на чешката фирма ТЕСЛА и съм много доволен вече няколко колеги си купиха такива и те не се оплакват а цената която заплатих беше 28 лева
          Луд фен!!!

Коментар

Аз взех на скоро Champion - 50лв. Ако дойдеш до Блгрд може да намериш и по ниско.
            Fiat Marea 1.8i 16V
            Fiat Tipo 1.4i 8V
            Fiat Punto 1.6i 8V
            www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

И аз си взех ТЕСЛА за 38лв. Малко са грозни на външен вид, но от другите оферти от над 130-140лв се отказах. То на BOSCH кабелите са около 100лв, а някакви трибуквени неизвестни за мен марки по 140лв.
              Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Тия "неизвестните" марки да не би да се NGK :P

Коментар

Rokambol написа:
                  Аз взех на скоро Champion - 50лв. Ако дойдеш до Блгрд може да намериш и по ниско.
                  ама кажете някои магазин де в софия
                  brava 1.4 12v.sx
                  drive fast or go home

Коментар

Mога да ти кажа моите от къде ги купих, магазина се намира в Люлин, само че не знам дали ти е познат и от къде да те упътя
                    Луд фен!!!

Коментар

Pavel Krastev написа:
                      Mога да ти кажа моите от къде ги купих, магазина се намира в Люлин, само че не знам дали ти е познат и от къде да те упътя
                      имам приятел който работи по софия и няма да има проблеми за опътването
                      brava 1.4 12v.sx
                      drive fast or go home

Коментар

Ми тогава можеш да му обясниш че магазина се намира зад център за гуми Диана в високите блокове вижда се от пътя, има голяма табела на самият блок филтри Филтрон, от пред почти винаги има паркирана жълта Джета тя е на собственика
                        Луд фен!!!

Коментар

има магазин казва се T & N Сar в София за всякакви италиански коли на ул.Оборище 95 той е само един до колкото знам от там си взех кабели за 70лв и не са лоши има всичко за италианките
                          FIAT BRAVO 1.6 16V БЕНЗИН

Коментар

Мисля, че бяха EPS, за мен поне са неизвестни. А маса пари за кабели никога няма да дам като видях оригиналните ми BOSCH как бяха цъфнали на няколко места, че чак жилото се виждаше. Баща ми от 20 години не е сменял кабелите на старата трошка 125p, ние за всеки проблем с колата кабели сменяме...
                            Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Working...
                            X