искам да си сменя кабели те на колата ама ми казват някакви суми от 110 лв на горе hit-ko ми предложи но той е от ямбол и незнам как да си ги взема.та някой да ми каже някой магазини в софия да си взема на по достойни цени кабели
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помагай те!!!
Collapse
X
-
Re: помагай те
Mitko написа:skier написа:искам да си сменя кабели те на колата ама ми казват някакви суми от 110 лв на горе hit-ko ми предложи но той е от ямбол и незнам как да си ги взема.та някой да ми каже някой магазини в софия да си взема на по достойни цени кабелиbrava 1.4 12v.sx
drive fast or go home
-
ееее колега аз съм от варна а доста неща вече съм получил от Ямбол, и е точно така пристига точно до вратата. само трябва да му дадеш адреса на който искаш да пристигнат нещата и готово, пиши му лично съобщение, и си готов, хайде и успехСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Мисля, че бяха EPS, за мен поне са неизвестни. А маса пари за кабели никога няма да дам като видях оригиналните ми BOSCH как бяха цъфнали на няколко места, че чак жилото се виждаше. Баща ми от 20 години не е сменял кабелите на старата трошка 125p, ние за всеки проблем с колата кабели сменяме...Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар