Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съединител на Браво 1.9ЖТД

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ivel написа:
    да бе да и всички са едни и същи.първо валео като марка господин автомонтйор се използва за първоначално вграждане в много автомобили,НО кой ще ги похвали-никой.първо наи-нискокачествени стартери-валео.второ наи-нискокачествени динама-валео.трето-най нискокачествени фарове-валео(при фиатите даже и не светят добре)и четвърто-съединители горе-долу добри.освен това пишеш пълни глупусти че сакс и люк били валео.оригиналните нямат нищо общо с валео.съветвам те да сложиш моторкрафт(по- рядко срещани) и ще го забравиш това валео.
    Я виж тези теми, в една от темите има линк към английски форум, те сигурно и там са балъци като нас, http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...er=asc&start=0 , http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=53785, http://www.diesel-club.com/forum/vie...=2647&start=15. И като толкоз ми хвалиш тия МОТОКРАФТ я ми кажи за моето Стило съединителя колко пари е номер на Рамата ZFA 192 000 00 31 55 66 и да кажа че вече 40 000км съм с нискокачествено ТУРСКО Валео.
    Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

карай си го.а за твое сведение разликата между моторкрафт и валео е както между мерцедес и заз.абе за какви 40 000 ми говориш.аз карах с валео 50 000км и резултата беше-твърд педал и горе отделящ съединител.така че не ми се спори.вярвай си тогава

Коментар

Ми то между Фиат и Бентли е така, ама Бентлитата гледам не ги карат много, тоя ПреФаления Мотокрафт и него май така А ?П.п Нещо не разбрах тия Мотокрафт правят ли съединители за моето Стило, че кат те слушам сигурно Валеото ще приключва скоро та да не се преебавам 2-ри път .
        Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

ivel написа:
          да бе да и всички са едни и същи.първо валео като марка господин автомонтйор се използва за първоначално вграждане в много автомобили,НО кой ще ги похвали-никой.първо наи-нискокачествени стартери-валео.второ наи-нискокачествени динама-валео.трето-най нискокачествени фарове-валео(при фиатите даже и не светят добре)и четвърто-съединители горе-долу добри.освен това пишеш пълни глупусти че сакс и люк били валео.оригиналните нямат нищо общо с валео.съветвам те да сложиш моторкрафт(по- рядко срещани) и ще го забравиш това валео.
          Аз си купих Luk за моята кола уж като за по-хубав и познай какво излезе вътре - Валео, но с малко по-различни надписи и стикер, че е произведен за Luk от Валео. Кеф.... на двойна цена. Върнах го и си купих Валео в опаковка на оригинална фиатска част със син стикер, т.е. новопроизведена част, а не рециклиран - зелен стикер.И за да не съм голословен ето виж отдолу снимките на Luk-а...
          Прикачени файлове

Коментар

люка който показваш е направен за валео,но има и люк който си е люк.моторкрафта за стилото точно сега не мога да ти кажа но умножи цената му по2 от този на валеото.ако се не лъжа провери на аутоплюс дали няма люк който не е произвеждан за валео.в евро07 е така с частите-този произвел за онзи,може би и този люк на снимките е от там

Коментар

ivel написа:
              люка който показваш е направен за валео,но има и люк който си е люк.моторкрафта за стилото точно сега не мога да ти кажа но умножи цената му по2 от този на валеото.ако се не лъжа провери на аутоплюс дали няма люк който не е произвеждан за валео.в евро07 е така с частите-този произвел за онзи,може би и този люк на снимките е от там
              Първо това е Люк правен от Валео за Люк, а не от Люк за Валео - държа да уточня. Също така този Люк не е купуван от Евро 07 да уточня. Купихме го през сервиз на Форд с големи връзки и то с идеята да е истински. Цената му по спомени с отстъпките беше 380 лв. Да, има Люк за Фиат, но не и за Браво/Брава/Мареа 1.9 ЖТД 105, там винаги излиза Валео. Може би единственото изключение от познатите ни марки е Закс, но за съжаление в този момент нямаше налични никъде по магазините, за да купя.

Коментар

закс само по поръчка,а дали люк за валео или обратното не споря.но пак казвам че съм виждал люк мотиран на фиат идващ от германия,така че би трябвало да може да се намери.цената обаче ще бъде една...

Коментар

Airfan написа:
                  Върнах го и си купих Валео в опаковка на оригинална фиатска част със син стикер, т.е. новопроизведена част, а не рециклиран - зелен стикер.
                  Къде се намира този стикер, можеш ли да го посочиш на някоя от снимките в темата?
                  00' Bravo 105 JTD

Коментар

nikolce написа:
                    Airfan написа:
                    Върнах го и си купих Валео в опаковка на оригинална фиатска част със син стикер, т.е. новопроизведена част, а не рециклиран - зелен стикер.
                    Къде се намира този стикер, можеш ли да го посочиш на някоя от снимките в темата?
                    В снимките по темата няма съединител от Фиат, а има съединител от Валео и от Люк. На съединителя Фиат, който е в онези сиво-бели кутии с надпис Рикамби оригинали, отгоре на капака има два вида стикери или поне аз знам за два вида - зелен и син. Зеленият са заводски рециклирани съединители, а сините са новопроизведени. Стикерите са с големина на кибритена кутия или малко по-големи и няма как да ги сбъркате. В тях е отпечатан оригиналния номер. В тези комплекти пак си е съединител Валео, просто да уточня.
                    ivel написа:
                    закс само по поръчка,а дали люк за валео или обратното не споря.но пак казвам че съм виждал люк мотиран на фиат идващ от германия,така че би трябвало да може да се намери.цената обаче ще бъде една...
                    Има моменти, в които цената е без значение, стига да не е 4-цифрена. Ако ти попадне такъв Люк, който да не е Валео, ще се радвам да ми споделиш. Може би ще го купя.

Коментар

Не знам дали е коментирано или да, но днес купувах съединител за жтд105ца и се оказа, че 821463 е заменен с 828111.Такъв и взех от Техко за 150 пара. Дано на нечипнати коли да кара повече от 30к.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                      X