emzo знам, ясно ми е всичко. Освен това колата се кара само градско. Извънградско излизам един път в месеца, и пак не ми е оправдание. Ама просто в един момент ти идва нагоре. Всепак тия пусти пари не никнат по дърветата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съединител на Браво 1.9ЖТД
Collapse
X
-
ivel написа:само не знам кой ви убеждава че валео са мн. добри съединители за фиат.вземете си люк и ме опровергавайте.валео имат много ментета,иначе са добри съединители за първоначално вграждане.също мн. добър вариант е и моторкрафт,но и скъпF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
да бе да и всички са едни и същи.първо валео като марка господин автомонтйор се използва за първоначално вграждане в много автомобили,НО кой ще ги похвали-никой.първо наи-нискокачествени стартери-валео.второ наи-нискокачествени динама-валео.трето-най нискокачествени фарове-валео(при фиатите даже и не светят добре)и четвърто-съединители горе-долу добри.освен това пишеш пълни глупусти че сакс и люк били валео.оригиналните нямат нищо общо с валео.съветвам те да сложиш моторкрафт(по- рядко срещани) и ще го забравиш това валео.
Коментар
-
ivel написа:да бе да и всички са едни и същи.първо валео като марка господин автомонтйор се използва за първоначално вграждане в много автомобили,НО кой ще ги похвали-никой.първо наи-нискокачествени стартери-валео.второ наи-нискокачествени динама-валео.трето-най нискокачествени фарове-валео(при фиатите даже и не светят добре)и четвърто-съединители горе-долу добри.освен това пишеш пълни глупусти че сакс и люк били валео.оригиналните нямат нищо общо с валео.съветвам те да сложиш моторкрафт(по- рядко срещани) и ще го забравиш това валео.Bravo 2.0 Multijet 165 2009
Коментар
-
абе да ама на пежата например има стартери и динама както валео така и бош-все първоначално вградени,но за валеото нали се сещаш че са боклуци.освен това разликата между съединител валео за първоначално вграждане и този който купуваме е от небето до земята.и не забравяйте въпреки това че фиатите са едни от колите на които им издържат най-малко съединителите (особено притискателите) и познайте каква марка са
Коментар
-
приятел виждам че марката валео не ти е много приятна,но си има и свойте предимства.Това че е скапана .... е колко да е гадна деба .Ако искаш нещо като хората бегаш и ауто италия и ти дерат кожата.Те така правят киселото мляко,а ние го правим с Валео. И верно Ауди А6 2.5тди с помпа лукас е страшна кочина но се кара нали С една дума тва има тва купуваме.А кво ли ще стане ако някой колега си земе за неговото жтд LUK и вътре найстина е валеоBravo 2.0 Multijet 165 2009
Коментар
-
там е проблема че проблема с частите е в бг.пълна мешаница,а за аудито си прав напълно,но аз искам да кажа че за съединители валеото не е най-доброто а е нещо средно,което също е нещо като се има в предвид частите в бг.и още нещо -виждал съм фиати идващи от германия с съединител люк.явно там е сменян
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар