Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съединител на Браво 1.9ЖТД

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

относно центроването-става с шублер.бъркаш отстрани с дълбокомера на шублера и измерваш на 3-4 места да е еднакво разстоянието.може би не мога точно да ти го обясня.значи целта е във всяка точка на окъжноста разстоянието до феродовия диск измерено с шублер да е еднакво .това постигнеш ли стягай смело и поставяй кутията

Коментар

Не му е пластмасов лагера,а муфата на,която е набит.Най-вероятно е френско производство.Този комплект е качествен и ще работи добре.
      Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

FGRC написа:
        Не му е пластмасов лагера,а муфата на,която е набит.Най-вероятно е френско производство.Този комплект е качествен и ще работи добре.
        Ако има разлика в комплекта имам 7 дни да го сменя.Значи в събота като се почне от 9:30-10 сутринта към 12 вече ще съм стигнал до дисковете и ако е различен се връщам в магазина.
        Bravo 2.0 Multijet 165 2009

Коментар

Не може да има разлика щом по номер си го взел.Успех с ремонта.

Коментар

Какво стана с ремонта? И мен ме интересува каква е разликата между двата типа съединители, стария и новия. Защото разликата в цената хич не е малка.Също, ако мога да те помоля, да видиш какво пише под лепенката на вносителя. Интересно ми е къде е произведен. Благодаря.
            00' Bravo 105 JTD

Коментар

Така сме си във форума,пълно е с теми,които не са завършени.Много често се задават едни и същи въпроси поради това,че недовършваме темите до края.

Коментар

Ремонта не беше тази събота поради неудобства в сервиза.Надявам се другата събота (28.01.12) да е на мое разположение за да бъде сменен.За производителя се вижда на снимката е валео франция,а вносител тех-ко.Ако искате някакви категорични снимки на новия комплект кажете и ги имате.

Коментар

FGRC написа:
                  Така сме си във форума,пълно е с теми,които не са завършени.Много често се задават едни и същи въпроси поради това,че недовършваме темите до края.
                  Какво искаш да кажеш?

Коментар

danzel-jtd написа:
                    За производителя се вижда на снимката е валео франция,а вносител тех-ко.
                    Сигурен ли си . Нещо много хубаво са сложили лепенката върху надписа. Ето: Това е снимка на съединителя сложен при мен преди година и половина. При теб лепенката е сложена точно върху надписа. Този съединител при мен не изкара и 20 000км, в момента приплъзва на 4-та и 5-та. От друга страна, като се замисля, за тези пари където и да е произведен, си заслужава.Питам защото, да ходя си взема и аз .
                    00' Bravo 105 JTD

Коментар

туко що се загледах (неискам да махам лепенката за да ненаруша целоста на опаковката) пише че е турско наистина

Коментар

E той го е взел с отстъпка де.
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Да Валео имат производство в Турция и другото провери на лагера дали пише Валео понеже имаше внос на такива където лагера не е Валео.
                          Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

emzo написа:
                            E той го е взел с отстъпка де.
                            правилно 35%

Коментар

Тъпа работа. Дано този модел излезе по-здрав. Ядосвам се, няма хубави части за тези коли, и това е. Моя няма да го сменям докато тотално не сдаде багажа, писнало ми е. Педала е мек, тръгва без тресене, скоростите влизат лесно. Само приплъзва.Успех на теб колега, и не забравяй да пуснеш снимки от смяната.Ред.: Въобще не се сетих че си ползвал отстъпка, сори. Нещата си идват на място тогава.
                              00' Bravo 105 JTD

Коментар

Ми това с приплъзването е достатъчно добра причина да го смениш.Ами ако утре ти приплъзне, докато изпреварваш ?
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X