Решил съм да сложа някъкви измервателни уреди на бравата но не съм много запознат с тях та да си кажете мнението кой ще ми вършат работа става дума за 1.6 16в
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Измервателни Уреди
Collapse
X
-
Аз пък не бих слагал никакви. Когато има някаква нередност, колата си казва - я лампата за маслото, я динамото не зарежда и т.н.. Бих слагал такива уреди след направен "тунинг", там вече наистина ще ти трябват някои допълнителни данни, които ще ти вършат някаква работа относно вървеж, настройки и евентуални проблеми.Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002
Коментар
-
Аз си сложих такива уреди - температура и налягане на маслото и волтметър. Може и без тях, но ги поставих, за да се занимавам с нещо. Мога да кажа, че най-много работа ми върши температурата на маслото и то през лятото при движение по магистрала със скорост над 140км/ч. Тогава температурата на маслото минава 120гр и намалявам темпото, за да не стане нещо неприятно.Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
alvanovo написа:Аз си сложих такива уреди - температура и налягане на маслото и волтметър. Може и без тях, но ги поставих, за да се занимавам с нещо. Мога да кажа, че най-много работа ми върши температурата на маслото и то през лятото при движение по магистрала със скорост над 140км/ч. Тогава температурата на маслото минава 120гр и намалявам темпото, за да не стане нещо неприятно.
Коментар
-
freeedom написа:alvanovo написа:Аз си сложих такива уреди - температура и налягане на маслото и волтметър. Може и без тях, но ги поставих, за да се занимавам с нещо. Мога да кажа, че най-много работа ми върши температурата на маслото и то през лятото при движение по магистрала със скорост над 140км/ч. Тогава температурата на маслото минава 120гр и намалявам темпото, за да не стане нещо неприятно.Fabbrica Italiana Automobili Torino
F I A T - BraVo 2.0 20V HGT 97
F I A T - Uno 0.9 85 500 000 km dvg железо! Вече с 1050 кубика Abarth 70 hp
F I A T - CoUpe 2.0 16V LE Style
Коментар
-
u_bo
alvanovo написа:Аз си сложих такива уреди - температура и налягане на маслото и волтметър. Може и без тях, но ги поставих, за да се занимавам с нещо. Мога да кажа, че най-много работа ми върши температурата на маслото и то през лятото при движение по магистрала със скорост над 140км/ч. Тогава температурата на маслото минава 120гр и намалявам темпото, за да не стане нещо неприятно.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар