http://www.autosock.bg/Някой ползвал ли е подобно нещо? Мнения, препоръки?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Текстилни вериги
Collapse
X
-
Сравнени с метални / и предимство за текстила / е щаденето на гумите и окачването. Не ми е ясно обаче като ефективност, сцепление --пак в подобно сравнение--както и като надеждност с възможност за дълготрайна употреба. Не държа на конкретния модел, въпреки сертификатите. Въпросът ми е принципен към ползвалите подобни артикули.
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Не се занимавай с глупости ако е нова колата по може да не ти се налагат да слагаш каквито и да е вериги Вземи си едни за около 30 лв и готовоFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
:D Аз като ползвател на текстилни вериги да споделя: Имам ги от 2 години и ми се е налагало да ги ползвам само веднъж.Слагането и свалянето не ми се видяха много лесни, доста опънати стоят по гумата и особено като има сняг и лед около подкалника не е особено лесно, но на фона на металните аз лично по-добре се справям с текстилните.Мога да кажа, че си свършиха работата- качиха ме по баира, който не успях да кача със зимните гуми, защото леда беше повечко, а баира не беше малък.
Коментар
-
curko написа::D Аз като ползвател на текстилни вериги да споделя: Имам ги от 2 години и ми се е налагало да ги ползвам само веднъж.Слагането и свалянето не ми се видяха много лесни, доста опънати стоят по гумата и особено като има сняг и лед около подкалника не е особено лесно, но на фона на металните аз лично по-добре се справям с текстилните.Мога да кажа, че си свършиха работата- качиха ме по баира, който не успях да кача със зимните гуми, защото леда беше повечко, а баира не беше малък.Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
-
Ако има нужда от тестове аз съм готов да ги направя.Предоставете ми продукта и започвам с пробите горивото от мен.Шипка и Бузлуджа са ми близо така ,че ще се получат реални резултати.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Ако има нужда от тестове аз съм готов да ги направя.Предоставете ми продукта и започвам с пробите горивото от мен.Шипка и Бузлуджа са ми близо така ,че ще се получат реални резултати.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
curko написа:Ами моите след еднократно ползване, освен че са малко мръсни няма следи от щети.Ползвах ги върху сняг и лед.Подозирам, че ако попаднат върху асфалт няма да се окажат особено издръжливи.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар