Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Стило издава странен шум при смяна на скоростите

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Стило издава странен шум при смяна на скоростите

Колеги Стилото ми издава странен звук,като сменям скоростите.Все едно се форсира,карах и други Стила но при тях не е така.Ходих до сервиз и там не са сигурни какво е

Ако си в Сливен забрави за сервиз в който ще реагират адекватно на твоqта кола. Какъв е мотора ти?
    AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
    HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
    Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

Виж над педала на съединителя, има една машинка, дали при пуснат педал, самият педал я натиска.Тя служи точно да вдига малко оборотите като сменяш предавки.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

За тази машинка. Четох мненията ви, че трябва да щракне. Машинката не щрака, поне моята. Не е счупена, наред е, но като си говорехме с моя приятел /работи в Фиат/, ми спомена, че онзи ден са сменяли същата машинка, която е щракнала, НО е била съвсем различна от моята, с някакви ’заострени зъбчета’ била и щтракнала. Като гледахме моята, няма зъбчета и не щрака, но си заспива чудесно. Мисълта ми беше, че не на всички коли щтракат, или ако е правилно на всички да щтракат, явно съм с алтернативен такъв.

Коментар

Ако визираш темата, която съм пуснал, там машинката е за Браво/а/Мареа.Мисля, че при Стило са различни, аз не съм я гледал визуално, т.к. с фиатекускан се вижда, че работи.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

iakvvu написа:
            Ако си в Сливен забрави за сервиз в който ще реагират адекватно на твоqта кола. Какъв е мотора ти?
            Колега в Сливен съм.Мотора е 1.9 JTD

Коментар

emzo написа:
              Виж над педала на съединителя, има една машинка, дали при пуснат педал, самият педал я натиска.Тя служи точно да вдига малко оборотите като сменяш предавки.
              Ще проверя и ще пиша.Благодаря

Коментар

iakvvu написа:
                Мнооого ти благодаря колега - няма що!
                ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

eh4ev07 написа:
                  iakvvu написа:
                  Мнооого ти благодаря колега - няма що!
                  Колега да незнаеш,някой добър сервиз за Фиат?

Коментар

Споко... и на мойта Брава се чуваше ужасяващ звук от скоростите и в 5 сервиза не разбраха от какво е... Накрая остана само варианта да има джудже с ковашки чук в скоростната кутия... иначе всичко си й беше наред де... Просто мн малко майстори разбират от италианки, дай им да поправят ВАГ-автомобили.
                    M-Benz E 250 TD 150hp
                    M-Benz 200d 75 hp
                    Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Working...
                    X