Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БРАВА-ГАЗ кой мотор да взема?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

javor написа:
    Колеги, моля ви за помощ не се караите
    Abarth. написа:
    Мотора е 1.2 16V и става с газов инжекцион
    Само газов инжекцион ли става?
    Тези дни обикалях по автосалоните защото един приятел си търсеше кола в крайна сметка го убедих да си купи фиат избрахме Мареа с двигател 1.8.Това между другото , видях десетки брави ,брава и мареии с газови уредби така внесени от Италия и всички бяха с обикновенни уредби нито една не видях с газов инжекцион.Как си мислите ако имаше проблем с обикновенните уредби дали така масово италианците биха ги слагали.Аз си мисля че има създаден мит в България за пробема с обикновенните уредби създаден от газаджиите,ако всичко на колата и е в ред не би трубвало да има проблеми.

Коментар

chuni написа:
      javor написа:
      Abarth. написа:
      Тези дни обикалях по автосалоните защото един приятел си търсеше кола в крайна сметка го убедих да си купи фиат избрахме Мареа с двигател 1.8.Това между другото , видях десетки брави ,брава и мареии с газови уредби така внесени от Италия и всички бяха с обикновенни уредби нито една не видях с газов инжекцион.Как си мислите ако имаше проблем с обикновенните уредби дали така масово италианците биха ги слагали.Аз си мисля че има създаден мит в България за пробема с обикновенните уредби създаден от газаджиите,ако всичко на колата и е в ред не би трубвало да има проблеми.
      Няма мит колега Просто е - тукашните "майстори" са в кавички такива и понеже не могат да направят нещата както трябва пускат такива слухове А съм сигурен, че колите които сте гледали са били с метални колектори. Дори и в Италия не биха рискували да си правят експерименти с пластмасови колектори и обикновена АГУ, защото кихне ли веднъж може да е за последно
      http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
      Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
      FIAT Punto 02' 1.9 JTD
      FIAT Punto 99' 1.7 TD

Коментар

Dodo 155 написа:
        chuni написа:
        javor написа:
        Abarth. написа:
        Няма мит колега Просто е - тукашните "майстори" са в кавички такива и понеже не могат да направят нещата както трябва пускат такива слухове А съм сигурен, че колите които сте гледали са били с метални колектори. Дори и в Италия не биха рискували да си правят експерименти с пластмасови колектори и обикновена АГУ, защото кихне ли веднъж може да е за последно
        Да всички бяха с метални колектори.

Коментар

Газовите уредби монтирани в Италия имат и допълнителни електроники като ламбда-контрол и допълнителни емулатори, които ако се монтират тук цената на газовата уредба ще бъде съезмерима с газав инжекцион. Другото, което съм разбрал от наблядения, колите с газови уредби в Италия се карат стерашно много.
          BRAVA 1,4 12V
          Nissan Navara

Коментар

Working...
          X