Незнам дали си спомняте, ама преди около месец писах за проблема ми със скоростите, / http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=561/ накратко 1-ва просто не включваше при никакви обстоятелстваОт тогава, повече от месец карам така/ потеглям на 2-ра-свикнах /, чакайки да се постопли времето за да видя за кво става въпрос. И днес след дълго чудене и пресмятане на възможностите да стане по-зле...реших, че няма накъде да стане по-зле...и рязко/с доста сила/ ръгнах лоста на 1-ва. И о, чудо, с леко хрущене взе, че влезе :D Изключих на свободна и тоя път с малко по-малко усилия пак включих на 1-ва...с всеки опит ставаше все по-лесно и по-лесно. Реших, че в крайна сметка е нещо клеясало по системата от щанги от скоростния лост до кутията и просто с вълшебния WD 40 напръсках всичко що е подвижно съединение. Сега всички скорости влизат като по масло...и най-вече-работят. А аз вече се бях примерил, че ще ремонтирам/или сменям/ скоростна кутия, камък ми падна от сърцето. :D Та, ако някой има подобен проблем с трудно включване или невключване на предавките...да знае, че тия лостчета правят големи мизерии!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Урааа;))
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар