Здравейте, отскоро имам Типо 1.4 карбуратор. В неделя го изпуснах и прегря Спука се единия маркуч към изпарителя и докато се усетя загря още 2 пъти Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 След това не държеше ниските обороти на газ. Зор се прибрахме от Копривщица. Като го докарахме го пробвам пред блока - гледам ЯКО плюе бензин от карба върху колекторите .На газ пак не пали, на бенз много трудно и само ако не е палена дълго време. Смукача бая го дърпам и пак няма нормални тихи обороти нито на газ нито на бенз . Имали ли сте подобни случаи, и имате ли някакви идеи от какво може да е Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Типо 1.4 карб, не пали на газ, плюе бензин
Collapse
X
-
Re: Проблем с Типо 1.4 карб, не пали на газ, плюе бензин
Mitko написа:Ох. Доста неща трябва да провериш. Виж маслото да не се е пресекло и дали не надува газове в казанчето за антифриза. Работи ли парното. Като караш изкарва ли бял пушек от ауспуха? Ако двигателя е много шумен и ручи, маслото е избеляло като боза или майонеза не прави повече опити да я палиш.Най обичам аз така, напред назад, на колела!!! Kicks ass!
-
Бял пушек мисля че няма, колата не я изчаках да загрее да пробвам парното. Само я прикарах 3 пресечки да си е паркирам пред блока. Двигатяла (ако запали ) работи нормално. Маслото е сълзица, само дето е доста под това което беше ореди 2 седмици Може да влиза през гарнитурата, знам ли... Компресията е 9, 8, 7, 7.5Не успях да видя казанчето, защото беше тъмно, но вода ми се струва че не губи, не сме доливали от Копривщица дотук и си държи нивото.Свещите бяха станали на нищо - много черни и нагоряли . Но все пак незнам кога са сменяни и дали е от тези проблеми. Сменихме ги, но проблемите си останаха.Това ,че плюе бензин, предполагам че може и да е от запушване или прекъсване на маркуча, който връща в резервоара Общо взето нещата отиват на гарнитура + шлайфане на глава... вие как мислитеНай обичам аз така, напред назад, на колела!!! Kicks ass!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар