Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще станат ли тези гърнета

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ще станат ли тези гърнета

тези http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=948842#948842 за фиат брава 1,4 12v Моля за помощ Yellow_Flash_Colorz_PDT_07п.п Колегата ми е писал, че би трябвало да станат, но все пак искам да съм сигурен.Благодаря !!!

Въпреки че имат разликата от оригиналните за 1.4 12 v ще станат защото захващането е същото. Вероятно ще стане и още по-тиха колата защото при 1.4 тръбата излиза директно отзад на гърнето а тези по прицип са по-тихи. Ето тук може да си проверяваш частите: http://eper.fiatforum.com/
    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Подкрепям колегата xctr.Стават, но цената май им е малко височка...

Коментар

40 лв за двете гърнета?!!?!?!?!?!?! То си е направо подарък ако питате мен. Като не ви изнася отидете си купете от магазина, там да видите колко са. П.С.Не познавам продавача, нито купувача. Така че нито обвинявам единия или пък защитавам другия. Ако не са ръждясали гърнетата цената е повече от добра
        Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
        Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Hristian_Aleksiev написа:
          40 лв за двете гърнета?!!?!?!?!?!?! То си е направо подарък ако питате мен. Като не ви изнася отидете си купете от магазина, там да видите колко са. П.С.Не познавам продавача, нито купувача. Така че нито обвинявам единия или пък защитавам другия. Ако не са ръждясали гърнетата цената е повече от добра
          40 лв. за две нови гърнета и аз бих дал, въпреки, че имам 3 отлични, цели генерации.Колегата обаче, иска ПО 40 за брой.Исках само да помогна, затова и не се включвам с предложение, а само със съвет, колега Hristian_Aleksiev. Много нервно ме засичаш.Заслужил ли съм с нещо или просто си си такъв? Не очаквам отговор.Спамът в темата е достатъчен.Едит:Не видях, че цената е редуцирана от 80 на 40 за двете. Цената в такъв случай е нормална

Коментар

Working...
          X