Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не знам дали е за добре?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не знам дали е за добре?

Днес понеже нямаше какво да правя и реших да експериментирам. Та значи от кутията на въздушния филтър излиза едно тънко маркуче което влиза в блока на моноинжекциона. Та това маркуче го извадих и го затапих Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 . В резултат на което колата започна да работи много по тихо и като динамика като че ли се подобри. Та въпросът ми е с това дали няма да завиши разхода и пречка ли е при работа на двигателя. Може би си вообразявам, но все пак ми се струва,че работата се подобри на колата. Забравих да напиша, че колата е Брава 1,4

Какво е това Мар зензор, и къде се намира, защото като гледам това маркуче излиза от кутията и влиза в моноблока без да има по веригата други джаджи?

Коментар

Между другото когато ми сложиха газовата майстора махна една кутия която се намира пред въздушния филтър и доколкото знам целта им е да регулира въздуха от къде да влиза ( топъл или студен). При мен го махна и на негово място сложи изпарителя. Т

Коментар

Неразбирам много английски, но искаш да ми кажеш, че това което са ми махнали не е трябвало защото вътре има някакъв сензор който регулира притока на въздух от къде да идва? Ако някой колега може да пусне снимка ще съм му много благодарен

Коментар

Немай грижи за тва маркуче и аз съм го махнал на мойта шот съм със "спортен" филтър и си махнах целия стар филтър с кутията :D тва маркуче е за да регулира кога да дърпа топъл и кога студен въздух , в кутията на оригиналния филтър имаш една клапичка с биметална пластина и когато е студен въздуха е отворена а когато е топул затворена....

Коментар

Това е само че съм затапил това маркуче. Ако съм го махнал то ще дърпа въздух от моноблока, но в случая като е затапено.........?. Въпреки всичко така и не разбрах какъв е този Мар сензор

Коментар

Working...
            X