вярно ли е, че при измерването на компресията, газта (дроселовата клапа) трябва да е натисната докрай?и въобще, как се прави цялата процедура, че харесахме една алфа, ама като и мерихме компресията показа 8.1, 8.4, 8.2, 5.2, но съм сигурен, че майстора не е споменавал да се натиска газта до край....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
измерване на компресия
Collapse
X
-
Re: измерване на компресия
Mitko написа:charlie написа:вярно ли е, че при измерването на компресията, газта (дроселовата клапа) трябва да е натисната докрай?и въобще, как се прави цялата процедура, че харесахме една алфа, ама като и мерихме компресията показа 8.1, 8.4, 8.2, 5.2, но съм сигурен, че майстора не е споменавал да се натиска газта до край....СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Mitko написа:chris написа:pugsy написа:а относно алфата-бягай
Коментар
-
pugsy написа:Mitko написа:chris написа:pugsy написа:а относно алфата-бягайBravo 1.6 16v
Коментар
-
Re: измерване на компресия
Mitko написа:charlie написа:вярно ли е, че при измерването на компресията, газта (дроселовата клапа) трябва да е натисната докрай?и въобще, как се прави цялата процедура, че харесахме една алфа, ама като и мерихме компресията показа 8.1, 8.4, 8.2, 5.2, но съм сигурен, че майстора не е споменавал да се натиска газта до край....Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар