Колеги , здравейте. Наскоро купих едно пунто бертоне мк1 мисля , че се води от първите . Имам следните проблеми.1. Стрелката на горивото седи на едно и също положение и не мърда каквото и да правя , зареждам , горя бензина , но не отчита седи си на 1/4 и това е.Свалих таблото мерих с мултицета всичко си е наред , вдигнах стрелката на макс пуснах я и си спада до минимум. Идеи къде е проблема ? 2. Понякога давайки газ колата не приема глухне и след 4-5 секунди тръгва. Натиснат съединителя не се форсира , а глъхне и по някое време отпушва. Прави го от време на време този номер , но не е нон стоп от какво може да е и това. Благодаря за отговорите , които ще получа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Punto 1.2 bertone - проблеми
Collapse
X
-
Гарнитурата на клапаните я нямаше изобщо и целият мотор беше омаслен следователно разхода беше доста голям. Смених масло , филтър , всички гарнитури и изчистих мотора утре слагам свещите и кабелите и я паля , дано няма проблеми. Но по това , което изтече като масло от двигателя имам чувството, че е на минимум 30 000 км ...Да вметка , че колата е карана от жена преди това.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар