Колеги предлагат ми автомобила на много изгодна цена. Интересува ме какви са му недостатъците по мотора и ходовата част.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за Lancia Lybra 1.8 16v
Collapse
X
-
по-добре чети в ланча форума. Недостатъците накратко са почти винаги лопащ вариатор, някои модели са с хитачи електроника, по която всичко е ужасно скъпо- например дросел клапа 500 кинта и тем подобни. По ходовата част драмата е със стабилизиращата щанга и отпред и отзад, решение с пари има- нова от алфа 147 и се приключва за отпред, за отзад май пак нова щанга ама за либра.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
1.8 на либра е ВИНАГИ с хитачи. За да е на изгодна цена либрата точно, има нещо скрито. успокоението е, че този двг. се слага на дедра и делта след 98г., така че имаш и алтернативен път за части, ако се наложи (дросел както спомена пакумба, аз добавям и дебитомер, бобини също). Обслужването е скъпо, да знаеш. Ако е както пише в книгите - 800лв. като нищо ще отидат само за "ремъци и ролки", точно щото имаш и вариатор, който също се сменя."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
BMW ли е мерило за скъпотия на части Либрата си е висок клас кола, водят я лукс изпълнение в средния клас. К’ви да са цените, като на браво 1.4 ли.. нема как да се случи."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Synthy написа:BMW ли е мерило за скъпотия на части Либрата си е висок клас кола, водят я лукс изпълнение в средния клас. К’ви да са цените, като на браво 1.4 ли.. нема как да се случи.
Коментар
-
lubo_Y10 написа:Че си е грозна-грозна си е...Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Ама колега то тва върви на бензин?? И газова да му сложиш пак ще е гадно. Трябва да е JTD мотора.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар