Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за Lancia Lybra 1.8 16v

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мнения за Lancia Lybra 1.8 16v

Колеги предлагат ми автомобила на много изгодна цена. Интересува ме какви са му недостатъците по мотора и ходовата част.

по-добре чети в ланча форума. Недостатъците накратко са почти винаги лопащ вариатор, някои модели са с хитачи електроника, по която всичко е ужасно скъпо- например дросел клапа 500 кинта и тем подобни. По ходовата част драмата е със стабилизиращата щанга и отпред и отзад, решение с пари има- нова от алфа 147 и се приключва за отпред, за отзад май пак нова щанга ама за либра.
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

1.8 на либра е ВИНАГИ с хитачи. За да е на изгодна цена либрата точно, има нещо скрито. успокоението е, че този двг. се слага на дедра и делта след 98г., така че имаш и алтернативен път за части, ако се наложи (дросел както спомена пакумба, аз добавям и дебитомер, бобини също). Обслужването е скъпо, да знаеш. Ако е както пише в книгите - 800лв. като нищо ще отидат само за "ремъци и ролки", точно щото имаш и вариатор, който също се сменя.
      "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
      Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
      Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Отказах се да я вземам колеги. Нещо не ми допада визията на автомобила, пък и тези цени на резервните части които видях.... направо ужас. Частите по скъпи от на BMW 530D.

Коментар

То тва малко кат на баир лозе?
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

BMW ли е мерило за скъпотия на части Либрата си е висок клас кола, водят я лукс изпълнение в средния клас. К’ви да са цените, като на браво 1.4 ли.. нема как да се случи.
            Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Synthy написа:
              BMW ли е мерило за скъпотия на части Либрата си е висок клас кола, водят я лукс изпълнение в средния клас. К’ви да са цените, като на браво 1.4 ли.. нема как да се случи.
              Всеки има различно мерило и очаквания за и от даден автомобил колега. :D Както и да е няма да влизам в спорове и излишни приказки решението е взето темата е за ключ.

Коментар

А, нали сме тук да си чешем езиците Да се похвалиш какво си си избрал на нейно място

Коментар

За сега не мисля да изневерявам на марката. Ланчата трябваше да е като втори автомобил.

Коментар

не вземай за втори автомобил по-луксозна от парвия автомобил, че няма да слезеш от уж втория. Поне аз така правя
                    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                    Fiat Bravo'97 1,6 16v
                    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Че си е грозна-грозна си е... Добре че има и красавици / Y10 / да измием малко срама.
                      LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
                      ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс

Коментар

Оо, тя пък една красавица Y10

Коментар

lubo_Y10 написа:
                          Че си е грозна-грозна си е...
                          Е, има си своя чар колата... И не е за всеки джоб. Тежка кола за дълъг път, създадена да кефи човека, който е вътре и я кара, сега, че тия, които я гледат отвън не им харесвала, не е трагедия, нито са я плащали, нито се воззят вътре Все по-важно става да седиш в масивна, корава кола, секви идиоти ни преследват вече по пътищата.
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Ама колега то тва върви на бензин?? И газова да му сложиш пак ще е гадно. Трябва да е JTD мотора.
                            http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                            Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                            FIAT БРАВО 1.2 16v
                            ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                            FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

абе мани ги тея бангии Ланчите, пък за Либрите дан говорим... кисело грозде кой ти яде....п.п. на мен не ми е грозна, щото си я гледам отвътре
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Working...
                              X