Типо 1,4 с газова уредба...Преместих го преди малко на бензин и кат спрях и отворих капака прелива бензин ужас...Па не иска да пали и на газ Ех тея фиати мани мани...Та кажете къде да караме тая кочина да е оправат на бензин гас и Т.Н>П,С<вчера прегря и от тогава почнаха проблемите с газ и бензин...ма не ми се верва да изкривило чак глава щото на време е хванахме :
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде да хода за ремонт на карбуратор...
Collapse
X
-
Като тръгнеш по улицата пред италианеца посока Овча Купел малко след моргата има едно гаражче дето правят газови и всякакви горивни системи.Иди там да я погледнат мисля че взимаха около 10-тина лв за диарностиката на тея работи.Ама се записва час предварително.Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
-
zfa159 написа:Като тръгнеш по улицата пред италианеца посока Овча Купел малко след моргата има едно гаражче дето правят газови и всякакви горивни системи.Иди там да я погледнат мисля че взимаха около 10-тина лв за диарностиката на тея работи.Ама се записва час предварително.Най обичам аз така, напред назад, на колела!!! Kicks ass!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар