Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Здраво окачване за Bravo, как и от къде?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Здраво окачване за Bravo, как и от къде?

Здравейте колеги, дойде време да сменям носачи на Бравото ми (1,2 16v). По принцип карам фиат от скоро и нямам много наблюдения, но съм чувал че били "нежни" като става въпрос за окачване. Та въпроса ми е има ли начин да заздравя окачването, като сложа носачи от Браво с по-голям мотор? Другото нещо, което ми минава през главата е спортни тампони на носачите, но не знам от къде да си купя такива. Общо взето ще съм благодарен ако дадете някой друг съвет или ме упътите от къде да си намеря спортни тампони. Мерси предварително.
    Bravo 1,2 16v

Да ти кажа и аз чух, че били нежни автомобили, на впечатленията ми след 25000км са други. Няма да хлопне няма да тропне всичко си му е наред. Само аз съм минал толкова километри а незнам да ли са били сменяни въобще. До сега бях карал Рено и да ти кажа те това е нежен автомобил. То небяха полуоски, карета, шарнири селенови втулки и т.н. Не се притеснявай сравнително издържливи са на ходова част

Коментар

Re: Здраво окачване за Bravo, как и от къде?

Mitko написа:
      Няма разлика в носачите при по-големите двигатели. На всички Bravo/Brawa, Tipo/Tempra, Lancia Delta/Dedra, Alfa 145/146 носачите са еднакви. Просто подбери подходящата марка носач и ще си доволен.
      Мерси за инфото, но ще съм благодарен ако ми подбереш подходяща марка вместо мен, тъй като не съм много запознат
      Bravo 1,2 16v

Коментар

Mitko написа:
        Не ти препоръчвам BIRTH. Доста от форума ползваме FRAP (поръчка от hit-ko) и сме доволни. Добри марки са AS Metal и Fiorela. Най-доброто на пазара са оригинални FIAT/LANCIA носачи, но там вече цената е доста по-различна.
        Много благодаря ще те послушам на 100% :D
        Bravo 1,2 16v

Коментар

аз съм пробвал Фиорела 15 000 няма проблем .А за подсилените тампони и т.н. няма смисъл според мене ,има един английски сайт където ги продават ама са по 45 лири .
          фиатче Браво 2.0

Коментар

iko79 написа:
            Да ти кажа и аз чух, че били нежни автомобили, на впечатленията ми след 25000км са други. Няма да хлопне няма да тропне всичко си му е наред. Само аз съм минал толкова километри а незнам да ли са били сменяни вообще. До сега бях карал Рено и да ти кажа те това е нежен автомобил. То небяха полуоски, карета, шарнири селенови втулки и т.н. Не се притеснявай сравнително издържливи са на ходова част
            спокойно и фиата ти ще стане като рендето колега ако аз преди седмица смених носачи и ако искаш мога дате насоча към сервиз и марка-на лични
            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Човек ще си помисли че не караш фиат

Коментар

А защо не смениш само шарнир и тампони. Знам, че са капсуловани, но ми смениха само шарнира, т.е. не знам дали са го сменили или само шлайфали и т.н. но носача е като нов.
                Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

iko79 написа:
                  Човек ще си помисли че не караш фиат
                  Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                  Fiat Bravo'97 1,6 16v
                  Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Sprite написа:
                    Здравейте колеги, дойде време да сменям носачи на Бравото ми (1,2 16v). По принцип карам фиат от скоро и нямам много наблюдения, но съм чувал че били "нежни" като става въпрос за окачване. Та въпроса ми е има ли начин да заздравя окачването, като сложа носачи от Браво с по-голям мотор? Другото нещо, което ми минава през главата е спортни тампони на носачите, но не знам от къде да си купя такива. Общо взето ще съм благодарен ако дадете някой друг съвет или ме упътите от къде да си намеря спортни тампони. Мерси предварително.
                    ЛОКХИЙД-ДЕЛФИ... да скъпи са, ама "не сме толкова богати да купуваме евтиното"....цитат.
                    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Вчера ходих в един сервиз, препоръчаха ми някакви испански носачи Timken (така чух от майстора, никъде не съм прочел). Майсторът ми ги похвали, че от 2 години работел с тях и били хубави. Засега смених преден десен носач, ще го видим колко ще е добър и колко дълго ще изкара. Не беше много евтин - за 90 лв. ми го продадоха.Някой от вас знае ли нещо за тази марка?
                      Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.

Коментар

Working...
                      X