Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Варна споделете!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Варна споделете!

Здравейте! Имам път тия дни към Варна и мислех да намина към сервиза на Фиат да ми погледнат едно две неща на Пунто-то - нестабилен празен ход, климатика искам да проверят и катализатора. Споделете в кой сервиз ще свършат добре работата."АВТООКАЗИОН ВАРНА" ЕООД , BAXCAR или некой друг?Благодаря предварително!
    Punto ELX MPI 90

Сложно човече. Въобще не знам къде да тия сервизи. А не знам дали някой друг от Варна пише въобще. Ще помоля колегата да изкаже мнение
    Tipo DGT, 1.6 DOHC

Коментар

"АВТООКАЗИОН ВАРНА" ЕООД адрес: Бул."Сливница" № 189 тел: 052/500 159 Бакскар ул. "Тролейна" 48 тел: 052 502 261, 052 505 Това са оторизираните сервизи за Варна. (Обачече не съм ходил и нямам впечатления.)

Коментар

Не си отбелязал от кой град си, защото аз лично не бих ти препоръчал някой от оторизираните сервизи на Фиат във Варна. Ходил съм и в двата. Както и да е, по-добрия вариант е "АВТООКАЗИОН ВАРНА" ЕООД (пак лично мой опит-мнение).

Коментар

Къде наоколо има добър сервиз?

От Свищов съм.Ходил съм в оторизирания сервиз в Русе - не стават.Мотаха ме и нищо. Най близко ми е Търново. Ако некой е ходил там да каже.10xs :D
          Punto ELX MPI 90

Коментар

Абе Варна ... ние се оказахме страшна агитка. Дайте да се видим кой кой е. Кажете дата, място.ПС. Митко сори за офтопика. Ама тъй и тъй сме се разписали А ако видите и в Клуб Ланчия колко много хора от Варна има... Я си спретмете една обща среща. Ние тук в София не се делим и става як калабалък
            Tipo DGT, 1.6 DOHC

Коментар

Re: Къде наоколо има добър сервиз?

Spuky написа:
              От Свищов съм.Ходил съм в оторизирания сервиз в Русе - не стават.Мотаха ме и нищо. Най близко ми е Търново. Ако некой е ходил там да каже.10xs :D
              Наистина и на мен Търново ми е най-близко, така че ако някой знае добър сервиз да каже. Аз поне доколкото знам има един сервиз, на който пише ФИАТ (срещу КАТ малко по-нагоре), но дали е оторизиран незная
              Fiat Brava 1.9 TD 100

Коментар

Working...
              X