Коша на уното същия ли е като на пунтото?Интересува ме относно двигатела на пунто 90 да дойде на уно!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Относно Уно
Collapse
X
-
ivel написа:за коша не съм сигурен,но за този двигател (90кс)акоискаш да го сложиш ще ти е нужна и ел инсталацията заедно с компа-общо взето сложно,виж ако е от пунто на пунто -никакъв проблем, защото лесно ще смениш инсталацията икомпаLancia Kappa 2.4 20V V.I.S
Коментар
-
MaFioSSo написа:Има ли някой който знае?Айде, че счупих мотора, а не ми се занимава да го права!1.6-цата ми е перфектна и седи в гаража и ако може да стане да я слагам!Fabbrica Italiana Automobili Torino
F I A T - BraVo 2.0 20V HGT 97
F I A T - Uno 0.9 85 500 000 km dvg железо! Вече с 1050 кубика Abarth 70 hp
F I A T - CoUpe 2.0 16V LE Style
Коментар
-
mohel написа:MaFioSSo написа:Има ли някой който знае?Айде, че счупих мотора, а не ми се занимава да го права!1.6-цата ми е перфектна и седи в гаража и ако може да стане да я слагам!Lancia Kappa 2.4 20V V.I.S
Коментар
-
MaFioSSo написа:mohel написа:MaFioSSo написа:Има ли някой който знае?Айде, че счупих мотора, а не ми се занимава да го права!1.6-цата ми е перфектна и седи в гаража и ако може да стане да я слагам!Fabbrica Italiana Automobili Torino
Коментар
-
mohel написа:MaFioSSo написа:mohel написа:MaFioSSo написа:Има ли някой който знае?Айде, че счупих мотора, а не ми се занимава да го права!1.6-цата ми е перфектна и седи в гаража и ако може да стане да я слагам!Lancia Kappa 2.4 20V V.I.S
Коментар
-
MaFioSSo написа:mohel написа:MaFioSSo написа:mohel написа:MaFioSSo написа:Има ли някой който знае?Айде, че счупих мотора, а не ми се занимава да го права!1.6-цата ми е перфектна и седи в гаража и ако може да стане да я слагам!Fabbrica Italiana Automobili Torino
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар