Привет,Вълнува ме следният неприятен въпрос: след като някой ми открадна едната капачка на джантата, знаете ли дали подобни кражни се покриват от каско застраховките (и по точно в Армеец)?Питам защото съм чувал че за гуми и джанти има специални клаузи в условията на застраховките...ПС: Втози ред на мисли, от къде мога да си намеря капачка за оригиналните 16’ цоловите джанти за Стило на прилична цена?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каско и откраднати капачки на джанти?
Collapse
X
-
Ще ти се наложи да викаш и да бъдеш нахален, иначе ще те прецакат. Такива неща ги водят външни детайли и тях не ги покривало каското.На шефа му откъртиха мерника на мерцедеса и не искаха да му го платят. Започна едно викане....... и ги попита е вие само вътре ли ми застраховате автомобила за ххххх лв..................... и набързо ни пратиха към Балкан Стар.
-
Зависи от общите условия,в една от застрахователните компании ми бяха предложили каско,което включва музиката ми която не е никак евтина също така графа тунинг,в която влизат тунинг елементи и джантите(до колкото разбрах) и всичко което се случи с тях се покрива от каското.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Пърово благодаря за активността! Според условията в каското ми, могат да ми изплатят елемент само ако предоставя счупения или повреден стар. Т.е. отговора е трибуквена дума Сега следва да си търся капачка, гледам че в ebay.co.uk изкачат отвреме навреме и са на прилични пари.Тук в БГ нямам идея къде има... идеи?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар