Здравейте колеги, имам един теч на духалките от парното на средната конзола. Качвам снимки да видите за какво точно става на въпрос. Та значи зимата когато пусна парното да ми изчисти предното стъкло, стъклото стои едно такова като леко масно, тази течност, която се вижда на снимките не съм сигурен дали е масло или антифриз. Бях решил да свалям таблото да видя къде какво, но така и не го сторих. Какво е вашето мнение по въпроса и имал ли е някой такъв проблем и как го е отстранил.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странен теч
Collapse
X
-
Колата ти има ли "еърбек"? Охладителната течност намалява ли ти?Питам защото при мене ,точно зад централната конзола, пред лоста за скоростите се намира централата на въздушната възглавница, а точно над нея - радиаторчето за парно. То беше протекло , а моите въздушни отвори са доста назад и ако бях изчакал да избие влагата от там, щеше да изпляка централата!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
-
Няма Airbag, ами за 1год. съм долял 500мл. антифриз, аз само с антифриз карам а за този период съм изминал от 10 до 15хил км. То нормално лятото като позагрее да се изпарява по малко антифриз според мен, не знам може и да бъркам.Мъжът откри ЖЕНАТА и създаде СЕКСА.
Жената откри СЕКСА и създаде ГЛАВОБОЛИЕТО.
Мъжът откри ПАЗАРА и създаде ПАРИТЕ.
Жената откри ПАРИТЕ И Е*А МАЙКАТА НА ВСИЧКО!!!
Коментар
-
lithrone
Mitaka_87 написа:Няма Airbag, ами за 1год. съм долял 500мл. антифриз, аз само с антифриз карам а за този период съм изминал от 10 до 15хил км. То нормално лятото като позагрее да се изпарява по малко антифриз според мен, не знам може и да бъркам.
Коментар
-
Аз вече я намерих, но защо колегата е свалял цялото табло, като колегите казаха, че трябва да се свали само жабката за смяна радиаторчето???Мъжът откри ЖЕНАТА и създаде СЕКСА.
Коментар
-
ogi28b написа:КАрането само с антифриз е доста вредно за охлаждането като цяло.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
sok1 написа:ogi28b написа:КАрането само с антифриз е доста вредно за охлаждането като цяло.Мъжът откри ЖЕНАТА и създаде СЕКСА.
Коментар
-
Kemaloff написа:Mitaka_87 написа:Аз вече я намерих, но защо колегата е свалял цялото табло, като колегите казаха, че трябва да се свали само жабката за смяна радиаторчето???Мъжът откри ЖЕНАТА и създаде СЕКСА.
Коментар
-
Mitaka_87 написа:sok1 написа:ogi28b написа:КАрането само с антифриз е доста вредно за охлаждането като цяло.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Т.Е. по-бавно охлажда двигателя и самата тя по-бавно се загрява, нъл-тъй?Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар