Здравейте колеги! Не съм от най редовните тук с коментари и теми но не минава и ден без да чета форума ... както и да е по темата след малкия ми инцидент с фиат пунто 95г. миналият петък при който то се оказа тотален брак се задомих с фиат пунто 2 от 2000г. Всичко е перфекто но тези показания на дисплея ме объркват. Ако може някои да ми разталкува какво значат тези неща km/l ; А ---- което сега пище 245 вместо тирета и другите там неща. от всичко схванах само общия километраж, средната скорост, дневния километраж. Благодаря предварително и се извинявам за може би глупавата тема.P.S. Нямам сервизна книжка за да проверя а единствената която намерих в интернет мисля, че беше на македонски :DГрешен раздел -> Преместена. Модерирано заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За показанията на дисплея на Fiat Punto 2
Collapse
X
-
Re: Fiat punto 2 нжда от помощ.
ic3t0_bg написа:.... миналият петък при който то се оказа тотален брак се задомих с фиат пунто 2 от 2000г. Всичко е перфекто но тези показания на дисплея ме объркват. Ако може някои да ми разтълкува какво значат тези неща km/l ; А ---- което сега пище 245 вместо тирета и другите там неща. от всичко схванах само общия километраж, средната скорост, дневния километраж. Благодаря предварително и се извинявам за може би глупавата тема.P.S. Нямам сервизна книжка за да проверя а единствената която намерих в интернет мисля, че беше на македонски :DFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
ic3t0_bg написа:Благодаря много за бързите отговори От 2 дена съм с тази кола и се бях пообъркал от тези km/l и другите тамFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Търси се..
Коментар
-
Re: Fiat punto 2 нжда от помощ.
FIRE 8V написа:ic3t0_bg написа:.... миналият петък при който то се оказа тотален брак се задомих с фиат пунто 2 от 2000г. Всичко е перфекто но тези показания на дисплея ме объркват. Ако може някои да ми разтълкува какво значат тези неща km/l ; А ---- което сега пище 245 вместо тирета и другите там неща. от всичко схванах само общия километраж, средната скорост, дневния километраж. Благодаря предварително и се извинявам за може би глупавата тема.P.S. Нямам сервизна книжка за да проверя а единствената която намерих в интернет мисля, че беше на македонски :D
Коментар
-
Fiat Punto 188 - Показания на дисплея(бордовия компютър):Range to empty = shows the distance in km (ormiles) that the car can still cover before needing fuel,assuming that driving conditions are kept unvaried.The display will showFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Търси се..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар