Има такива комплекти продават - триъгълник, аптечка и пожарогасител. А като каза за практичен пожарогасител... ако да не дава господ, нещо се запали по колата - моя съвет е да пробваш спринта си, вместо пожарогасителя!
Комплектите стават за минаване на технически преглед и при проверка от КАТ за наличност. В Ямбол при всички случаи има специализиран магазин за противопожарни уреди и там ще ти препоръчат по-добър, малко по-скъп, но в случай на нужда ще загаси начален пожар в автомобила. Не съм от твоя град и не мога да дам адрес. И е много важно да ти обяснят подробно, как се борави с него.
Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!
Комплектите стават за минаване на технически преглед и при проверка от КАТ за наличност. В Ямбол при всички случаи има специализиран магазин за противопожарни уреди и там ще ти препоръчат по-добър, малко по-скъп, но в случай на нужда ще загаси начален пожар в автомобила. Не съм от твоя град и не мога да дам адрес. И е много важно да ти обяснят подробно, как се борави с него.
Напълно вярно и аз препоръчвам да подходиш сериозно към пожарогасителя си!!! Купи такъв от 2кг и ще си малко по-спокоен, че ще удържиш /не дай си боже/ докато дойде помощ !!!
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?! http://www.keepfighting.ms
Каква е целта ти? Да имаш пожарогасител, или да имаш спрейче, с което да минаваш ГТП и проверка от КАТ?Заглавието на нова тема трябва да е пдходящо и описателно. Редактирах го.
Коментар