Колеги бихте ли ми дали съвет от къде или как да си пусна малко предварение на колата тъй като ми е доста тромавичка на газ става дума за Крома 2000 инжекция, чух че се слагала някаква платка която изкуствено давала предварение, питам ви вас защото съм се обезверил на тема майстори, гледат да си вземат парите а колата си остава на същото дередже
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предварение
Collapse
X
-
Аз съм с такава на бравото - JetSpark. Ефекта се изрази в намаляне на разхода с около 10% на газ. Като цена ми излезе 130 лв ( заради това че е с 2 бобини и нямало комутатор).Инаше някакъв сайт, а и виж в темите за газовите уредби, беше писано доста.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
да не пускам същата тема пак, та да попитам и аз- значи върти ми се една идея в главата и искам да видя какво мислите.Значи на дистрибуторната капачка има едно зъбче което не позволява тя да се върти, и се чуда ако го изпиля и я завъртя нямали да се промени предварението. Или съм нещо в грешка.10хTofas- Sahin 1.6 карб.
Коментар
-
ForceWere написа:да не пускам същата тема пак, та да попитам и аз- значи върти ми се една идея в главата и искам да видя какво мислите.Значи на дистрибуторната капачка има едно зъбче което не позволява тя да се върти, и се чуда ако го изпиля и я завъртя нямали да се промени предварението. Или съм нещо в грешка.10х
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар