Въпросът ми е има ли в седалката за пасажера на мареята ми от подписа сензор или датчик,който да казва на компа,че има пасажер до водача,за да се отвори този еърбег?Ако има може ли той да бъде причина да ми светне лампата на таблото и след чека да остава да свети?Същият проблем имах преди година и половина,тогава изчистих грешката и до преди месец нямах проблем.Ако има такъв сензор как е вързан с компа и от къде минава кабела?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли в Мареа сензор в пасажерската седалка за еърбега?
Collapse
X
-
Така. Ако колата ти е с 2 Еърбега то на 100% пасажерската седалка има датчик (кантар) или там както искаш го наричай ... който е свързан към компютъра на еърбеците.Проблема идва от слаба връзка м/у компа на еърбеците и въпросния кантар ... най-често се прецаква кабела (който излиза от пода и влиза в малката черна кутийка под седалката) от местене на седалката (напред/назад)!AUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
-
ivan_dice написа:Така. Ако колата ти е с 2 Еърбега то на 100% пасажерската седалка има датчик (кантар) или там както искаш го наричай ... който е свързан към компютъра на еърбеците.Проблема идва от слаба връзка м/у компа на еърбеците и въпросния кантар ... най-често се прецаква кабела (който излиза от пода и влиза в малката черна кутийка под седалката) от местене на седалката (напред/назад)!Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
Chevrolet Aveo
Коментар
-
Airfan написа:При HLX поне кантар има със сигурност.Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
Chevrolet Aveo
Коментар
-
Kemaloff написа:Airfan написа:При HLX поне кантар има със сигурност.
Коментар
-
Kemaloff написа:Airfan написа:При HLX поне кантар има със сигурност.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Kemaloff написа:Моята е 1996г и е HLX и да ти кажа кантар не съм забелязал да има, поне от седалката не съм забелязал да излизат кабели. От механизма на колана има кабели. За по сигурно ще проверя и ще пиша.AUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Ако е с 2 има ако е с 1 няма на диагностика горе долу показва какво е да не се е намокрила централата или нещо от букситеФиат марея уикенд 1.9ТД100
"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"
Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Ако е с 2 има ако е с 1 няма на диагностика горе долу показва какво е да не се е намокрила централата или нещо от букситеOpel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
Chevrolet Aveo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар