Здравейте днес за трети път в рамките на месец ми се случва следния проблем.Карам с около 40км/ч на 3та оборотите бяха към 2.5000-3000 и изведнъж без причина колата просто гасне. Да уточня колата има и газова у/ба. Винаги я паля на бензин и като стигне определена температура сменям на газ. Та като угасна колата днес температурата беше по средата вече добре загряла бях я сменил на газ преди около 5км. Спряш пробвах да запаля на газ 2 пъти не стана смених на бензин от втория път запали и тръгнах до вкъщи са още 5 км и реших да я оставя на бензин да се дотъртя до вкъщи и ми направи впечатление че на светофарите оборотите играеха м/у 1.5 и 2к сами без да натискам газ или каквото и да било. Като стигнах пред блока превключих на газ оборотите бяха ок (800) превключих пак на бензин и пак почнаха да играят. Миналата седмица ходих при познат и изчистихме стъпковото моторче (мислех че от там може да прави проблем). Казах ми че може и да е импулсен датчик. Дайте някакви идеи и дали на някой му се е случвало. Колата за месец е минала към 1000км и го е направила 3 пъти два от който беше на студен двигател и тръгнах на газ и може да е е задавила но днес беше напълно загряла и пак съшия номер.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Двигателя гасне в движение пунто МК1
Collapse
X
-
аз имах същия проблем, смених датчика на зъбното на коляновия, но не помогна, оказаха се сдухани мембрани на изпарителя!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
напротив модела икомпа го има в програмата,освен това не става за аербеци и абс поне така ми казаха като я взех .освен това сум виждал същата програма и д.кабел да използват в един сервиз на бош -варна.не че има значение де.аз не познавам софия ,аи през деня съм малко зает,но ще гледам като се прибера в варна да ти пратяклипчета за да се убедиш че става.на първо време мога да ти пратя снимки че поддържа модела
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар