Здравейте!Отскоро съм щастлив собственик на Фиат Браво 1,8,1999 година.Колата е много добра и е голяма бегачка!!!Това ми е първия италиански автомобил и съм страшно очарован.Обаче се появи някакъв странен шум отзад в дясната страна на колата.Не мога да определя дали е отвън или отвътре.При свалени стъкла и преминаване през дупки отвън нищо не се чува.Сякаш тропането се чува в кората отдясно зад предната пасажерска седалка.Поне там го чувам аз.Интересното е,че това тропане съвпада точно с преминаване през дупки или павета.Ако някой има идея какво може да е моля да ми пише,че проблема е много дразнещ!Също така се появи странен съскащ звук около ремъците на колата.Малко след като запали,но само при студен двигател се появява съскането и като позагрее се оправя.Когато ми сменяха ремъците в сервиз ми казаха,че някаква ролка се е била разхлабила и те са я притегнали.Да ама проблема след около седмица пак се появи!Трябва ли да я сменя тази ролка или може някак си да се оправи?Ще възникне ли някакъв проблем или може да се кара и така?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странно почукване при задна дясна гума!
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар